OBir MEB Özel üye 6 Eyl 2015 #72 Bu lokantada pide o kadar büyük ki 4 masayı birleştirmek zorunda kaldılar. Not: Su an pide yiyorum bir lokantada. ))))
Bu lokantada pide o kadar büyük ki 4 masayı birleştirmek zorunda kaldılar. Not: Su an pide yiyorum bir lokantada. ))))
dderya kOkOşŞ V.I.P 7 Eyl 2015 #73 o kadar çok yürümek istiyorum ki, adımlarımdan başka düşünecek hiçbir şey kalmayıncaya kadar yürüyeceğim
o kadar çok yürümek istiyorum ki, adımlarımdan başka düşünecek hiçbir şey kalmayıncaya kadar yürüyeceğim
buhurdan Özel Üye Özel üye 5 Ock 2017 #74 geçen yine maç ediyoruz uzaktan böyle esmer kavruk bir adam geldi ? kim? Pele. dedi oğlum hemen gel Pazartesi Brezilya milli takımında başla
geçen yine maç ediyoruz uzaktan böyle esmer kavruk bir adam geldi ? kim? Pele. dedi oğlum hemen gel Pazartesi Brezilya milli takımında başla
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Mrt 2022 #75 subat ay inda yolda giderken bir yilan yolun uzerinden geciyordu arabayla frenlere bastim bekliyorum az önce kuyriugu göründü sükür ise geldim
subat ay inda yolda giderken bir yilan yolun uzerinden geciyordu arabayla frenlere bastim bekliyorum az önce kuyriugu göründü sükür ise geldim