• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Çağlanın Günlüğü

Rabbim hayırlı eylesin ablam. Umarım sen gibi koskocaman bir yüreği olur.

Aminnn kardeşim çok teşekkür ederim. :)

Rabbim sağlıklı hayırlı saliha evlatlardan eylesin inş :)
Amin inşallah çok teşekkür ederim bi :)
caglamm güzel yureklim çok ama çok sevindim ınan. sağlıkla gelsin minigimiz insallah. ikinizi de çok öpüyorum. sanırım bugünün en güzel haberiydi
Canımsın can çok teşekkur ederim.yuzun hep gulsun insallah:)
Gözlerim doldu!!!!! Ablammm can ablam. Nasıl mutlu oldum anlatamam.
Dicek bişey bulamıyorum ağlıcam şimdi. Tebrik ederim can içim güzel ablam , Allahım sağ sağlim analı babalı kucagına aldırmayı, huzur içinde de büyütmeyi nasip etsin.
Şuan şu mesajın içinden çıkıp sna sarılmayı çok çok isterdim.
Ne diyim ki ya çok mutluyum suan böyle bir gecede bu haber bana okadar iyi geldiki :)
Anlatamam seviyorum seni <3
Canımın içisin çok teşekkür ederim.hep yüzün güleceğin haberler al inşallah.:)

@Çağlayağmur Allah bağışlasın. :)

Hayırlı bir evlat olur İnşallah.. ^_^

Amin inşallah çok teşekkur ederim Selim :)

Kısa ve öz artık sende bil günlüküm. Kızımız olacak. Az kaldı o yumuk gözlerle merhaba diyecek hayata. Sağlıkla gel bebeğim. Bahtın açık olsun.=vvv
Ablacımmm bu aldığım en güzel haber.
Rabbim acısız sızısız sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Rabbim bahtını güzel eylesin inşallah. Rabbim büyüyünce bile yakınından ayırmasın yavrunu. En güzel dualar hep sizinle, kötülükler hep uzak olsun inşallah :)
Mutluluk ve sağlık hep sizinle olsun emi :)

Ablacımmm bu aldığım en güzel haber.
Rabbim acısız sızısız sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Rabbim bahtını güzel eylesin inşallah. Rabbim büyüyünce bile yakınından ayırmasın yavrunu. En güzel dualar hep sizinle, kötülükler hep uzak olsun inşallah :)
Mutluluk ve sağlık hep sizinle olsun emi :)
Gülüm benim ya ne güzel dualar dilekler bunlar böyle Allah razı olsun. Darısı sana ve forum ailemin hepsine insallahhh. :)

Geri