Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Tem 2021 #132 Lelis dediki: Çağla'ya bir günlüğüne başkasının yerine geçecek olsaydın bu kim olurdu diye sordum sizce ne demiştir? Genişletmek için tıklayın... KuMRu dediki: Hani soru @Lelis Genişletmek için tıklayın... Bak işte burada gülüp geçmişsiniz
Lelis dediki: Çağla'ya bir günlüğüne başkasının yerine geçecek olsaydın bu kim olurdu diye sordum sizce ne demiştir? Genişletmek için tıklayın... KuMRu dediki: Hani soru @Lelis Genişletmek için tıklayın... Bak işte burada gülüp geçmişsiniz
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 8 Tem 2021 #134 Aaaaa 6 karmaşası olmuş pardon
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Tem 2021 #136 GüLüCüKツ dediki: Cumhurbaskani Genişletmek için tıklayın... KuMRu dediki: Aaaaa 6 karmaşası olmuş pardon Genişletmek için tıklayın... Evet öyle oldu maalesef KuMRu dediki: Sağlık bakanı Genişletmek için tıklayın... Hiçbiri
GüLüCüKツ dediki: Cumhurbaskani Genişletmek için tıklayın... KuMRu dediki: Aaaaa 6 karmaşası olmuş pardon Genişletmek için tıklayın... Evet öyle oldu maalesef KuMRu dediki: Sağlık bakanı Genişletmek için tıklayın... Hiçbiri
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Tem 2021 #138 KuMRu dediki: ABD başkanı Genişletmek için tıklayın... Hayaller hayatlar ama o da değil