Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Tem 2021 #171 KuMRu dediki: Papağan mı Genişletmek için tıklayın... Maalesef
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Tem 2021 #173 KuMRu dediki: Saka kuşu Genişletmek için tıklayın... Sonunda ya
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 11 Tem 2021 #174 Lelis dediki: Sonunda ya Genişletmek için tıklayın... Azıcık kopya çekmiş olabilirim
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Tem 2021 #175 KuMRu dediki: Azıcık kopya çekmiş olabilirim Genişletmek için tıklayın... İtiraf ediyoruz yanı @GüLüCüKツ :4 @KuMRu :4 Çağla'ya en son neye para harcadın diye sordum sizce ne demiştir?
KuMRu dediki: Azıcık kopya çekmiş olabilirim Genişletmek için tıklayın... İtiraf ediyoruz yanı @GüLüCüKツ :4 @KuMRu :4 Çağla'ya en son neye para harcadın diye sordum sizce ne demiştir?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Tem 2021 #178 Yiyecek mi para harcadığı şey, ona göre tahminlerime devam edeceğim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Tem 2021 #179 bende tahmin edecegim ama simdi siz 5:5 beraberesiniz ya dengeyi bozmayim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Tem 2021 #180 yilmaz27 dediki: bende tahmin edecegim ama simdi siz 5:5 beraberesiniz ya dengeyi bozmayim Genişletmek için tıklayın... Sen sadece baş harfini yaz gerisini ben yazayım o zaman, ben kazanmak istiyorum
yilmaz27 dediki: bende tahmin edecegim ama simdi siz 5:5 beraberesiniz ya dengeyi bozmayim Genişletmek için tıklayın... Sen sadece baş harfini yaz gerisini ben yazayım o zaman, ben kazanmak istiyorum