aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 29 Ags 2013 #11 Sonuncuda olmazsa yeni programlar koyabilirim :=)
cemree =)=) V.I.P 29 Ags 2013 #12 @aslann sadece masaüstünü alıyo oyunu açtığımda ekranı göstermeye devam ediyo ??? Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 29 Ags 2013 #13 Fraps adlı program oyunlarda video çekmenize yarayan bir programdır. Programdaki ayarlamaları yaptıktan sonra oyuna girip ayarladığınız tuş ile kaydı başlatabilir ve durdurabilirsiniz. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. @cemree sadece oyunlar için bu sanırsam işini görür kaydetme tuşunu ayarlamayı unutma Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Fraps adlı program oyunlarda video çekmenize yarayan bir programdır. Programdaki ayarlamaları yaptıktan sonra oyuna girip ayarladığınız tuş ile kaydı başlatabilir ve durdurabilirsiniz. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. @cemree sadece oyunlar için bu sanırsam işini görür kaydetme tuşunu ayarlamayı unutma
M _Miroğlu_ Aktif 29 Ags 2013 #14 Alternatif olarak Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. önerilebilir...
Alternatif olarak Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. önerilebilir...
cemree =)=) V.I.P 29 Ags 2013 #16 Ne karısık bu :S tusu değiştirdim ama her programa girişimde yine program değişiklik yapsın mı diyo... ve nereye kaydetti şimdi çektiyse :S
Ne karısık bu :S tusu değiştirdim ama her programa girişimde yine program değişiklik yapsın mı diyo... ve nereye kaydetti şimdi çektiyse :S
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 29 Ags 2013 #17 Büyük ihtimalle belgelerime atmıştır belgelerim civarına bakarsan bulabilirsinsanırım. Kullandıkça alışırsın karışıklığı gider =) Her girişte değiştirmek istemez sanırım (Ben kullanmadım )
Büyük ihtimalle belgelerime atmıştır belgelerim civarına bakarsan bulabilirsinsanırım. Kullandıkça alışırsın karışıklığı gider =) Her girişte değiştirmek istemez sanırım (Ben kullanmadım )
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 29 Ags 2013 #19 Vazgeçme hemen belki adminim kolayını biliyordur @YoRuMSuZ adminim oyun videosu çekmenin kolay yolu var mı ? Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Vazgeçme hemen belki adminim kolayını biliyordur @YoRuMSuZ adminim oyun videosu çekmenin kolay yolu var mı ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Ags 2013 #20 cemree dediki: uf vazgeçtim ben normal normal oyunumu oyncam Genişletmek için tıklayın... Basit mi yoksa profesyonel bişey mi istiyosun @cemree ? Son düzenleme: 26 Ock 2014
cemree dediki: uf vazgeçtim ben normal normal oyunumu oyncam Genişletmek için tıklayın... Basit mi yoksa profesyonel bişey mi istiyosun @cemree ?