Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 29 Hzr 2014 #13 gerçekten sabır ve azim isteyen bir çalışma. Böyle bir kişiliğim olsun isterdim Hep hayranımdır bu tarz insanlara.
gerçekten sabır ve azim isteyen bir çalışma. Böyle bir kişiliğim olsun isterdim Hep hayranımdır bu tarz insanlara.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Hzr 2014 #16 Bu yeni anlatım tarzın sürükleyici arkası yarınlar gibi oldu @cemree . Ama bu resimlerde logo nerede ?
Bu yeni anlatım tarzın sürükleyici arkası yarınlar gibi oldu @cemree . Ama bu resimlerde logo nerede ?
cemree =)=) V.I.P 30 Hzr 2014 #19 YoRuMSuZ dediki: Bu yeni anlatım tarzın sürükleyici arkası yarınlar gibi oldu @cemree . Ama bu resimlerde logo nerede ? Genişletmek için tıklayın... Kem küm şey ben ekleyeceğim
YoRuMSuZ dediki: Bu yeni anlatım tarzın sürükleyici arkası yarınlar gibi oldu @cemree . Ama bu resimlerde logo nerede ? Genişletmek için tıklayın... Kem küm şey ben ekleyeceğim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Hzr 2014 #20 cemree dediki: Kem küm şey ben ekleyeceğim Genişletmek için tıklayın... Sonradan eklemenin zorluğunu bilen biri olarak söylemiştim bunu :
cemree dediki: Kem küm şey ben ekleyeceğim Genişletmek için tıklayın... Sonradan eklemenin zorluğunu bilen biri olarak söylemiştim bunu :