Nur34 YASAKLI ÜYE! 21 Şbt 2022 #81 Mutlu yıllar sağlıklı bir yaşam diliyorum oğlunuza sizler le birlikte nice yıllara
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 21 Şbt 2022 #82 violeta dediki: Mutlu yıllar dilerim Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkürler...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 21 Şbt 2022 #83 Nur34 dediki: Mutlu yıllar sağlıklı bir yaşam diliyorum oğlunuza sizler le birlikte nice yıllara Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkürler...
Nur34 dediki: Mutlu yıllar sağlıklı bir yaşam diliyorum oğlunuza sizler le birlikte nice yıllara Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkürler...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 18 Mrt 2022 #84 Karda adamlar, kardan adam yaptılar. Burak ve arkadaşları...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 28 Mrt 2022 #85 Çanakkale Zaferi, şiir yarışması birincisi. Seninle gurur duyuyoruz, canım oğlum/ uz. Başarıların daim olsun.
Çanakkale Zaferi, şiir yarışması birincisi. Seninle gurur duyuyoruz, canım oğlum/ uz. Başarıların daim olsun.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 28 Nsn 2022 #86 Türkiye geneli, deneme sınavı. Her zaman, her yerde, her şartta, eğitim. Eğitim şart... #Üçgen Eğitim Kurumları
Türkiye geneli, deneme sınavı. Her zaman, her yerde, her şartta, eğitim. Eğitim şart... #Üçgen Eğitim Kurumları
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 17 Hzr 2022 #87 Her zaman ki gibi, bizleri gururlandırdığın için teşekkürler, canım oğlum/ uz. Başarıların daim olsun.
Her zaman ki gibi, bizleri gururlandırdığın için teşekkürler, canım oğlum/ uz. Başarıların daim olsun.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 22 Tem 2022 #88 Biraz da, tatil... ( Antalya tatili )
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Tem 2022 #89 DELİBALTA Muharrem dediki: Biraz da, tatil... ( Antalya tatili ) Ek dosyayı görüntüle 85129 Genişletmek için tıklayın... güzel tatiller
DELİBALTA Muharrem dediki: Biraz da, tatil... ( Antalya tatili ) Ek dosyayı görüntüle 85129 Genişletmek için tıklayın... güzel tatiller
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 5 Eyl 2022 #90 TEKNOFEST... ( Ve,; daha çok güzel kareler... Emeği geçen herkese, teşekkürler... )