Esr3 Özel Üye Özel üye 13 Şbt 2013 #92 arz-ı hal dediki: Dayak Genişletmek için tıklayın... Caninin istedigini hemen yapabilirim Valla suan arkadaslarla toplanip sacmalamak istiyorum
arz-ı hal dediki: Dayak Genişletmek için tıklayın... Caninin istedigini hemen yapabilirim Valla suan arkadaslarla toplanip sacmalamak istiyorum
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 13 Şbt 2013 #93 Esr3 dediki: Caninin istedigini hemen yapabilirim Valla suan arkadaslarla toplanip sacmalamak istiyorum Genişletmek için tıklayın... dili görmedin mi ?
Esr3 dediki: Caninin istedigini hemen yapabilirim Valla suan arkadaslarla toplanip sacmalamak istiyorum Genişletmek için tıklayın... dili görmedin mi ?
Esr3 Özel Üye Özel üye 13 Şbt 2013 #94 arz-ı hal dediki: dili görmedin mi ? Genişletmek için tıklayın... Dil dedigin nedir ki gülüm?
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 13 Şbt 2013 #95 Esr3 dediki: Dil dedigin nedir ki gülüm? Genişletmek için tıklayın... ben senin için dişlerimi gösteririm nasılım ?
Esr3 dediki: Dil dedigin nedir ki gülüm? Genişletmek için tıklayın... ben senin için dişlerimi gösteririm nasılım ?
Esr3 Özel Üye Özel üye 13 Şbt 2013 #97 arz-ı hal dediki: ben senin için dişlerimi gösteririm nasılım ? Genişletmek için tıklayın... Veri veri bitifil
arz-ı hal dediki: ben senin için dişlerimi gösteririm nasılım ? Genişletmek için tıklayın... Veri veri bitifil
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 13 Şbt 2013 #99 Esr3 dediki: Veri veri bitifil Genişletmek için tıklayın... uyku istiyor canım
L lis Üye 13 Şbt 2013 #100 sessizliğimle kumar oynamak istiyorum... "masanın üstüne bıraktım sahip olduğum bütün kelimeleri yazılmışlığım kadar mana öldürmüşlüğüm var delirmiş kalemimle" bana en iyi kozunu oynadığında gece en mahrem tenhalığında sabahın rahmine çoktan düşmüştü şeytanlar..
sessizliğimle kumar oynamak istiyorum... "masanın üstüne bıraktım sahip olduğum bütün kelimeleri yazılmışlığım kadar mana öldürmüşlüğüm var delirmiş kalemimle" bana en iyi kozunu oynadığında gece en mahrem tenhalığında sabahın rahmine çoktan düşmüştü şeytanlar..