-araz- EYVALLAH... V.I.P 13 Şbt 2013 #121 neyse bari azıcık görülmüş olsun bu kötü esprinin üstüne ancak bu gider
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 13 Şbt 2013 #122 -araz- dediki: neyse bari azıcık görülmüş olsun bu kötü esprinin üstüne ancak bu gider Genişletmek için tıklayın... çok güzeller gerçekten
-araz- dediki: neyse bari azıcık görülmüş olsun bu kötü esprinin üstüne ancak bu gider Genişletmek için tıklayın... çok güzeller gerçekten
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 13 Şbt 2013 #123 Sürgün Sevdam dediki: yok yok siz üzülmeyin ne yapalim gercekler acidir buda benim gercegim size bol eglenceler bir resimde benim icin cekin Kücük bir animsama olarak akliniza gelirse yeterli iyi eglencelerr umarim düsündügünüzden daha güzel vakit gecirirsiniz :K: Genişletmek için tıklayın... Ahh yaa hüzünlü oldu biraz neyse sizler için de çeker güzel olanları paylaşırım inşallah daha çıkamadım ya
Sürgün Sevdam dediki: yok yok siz üzülmeyin ne yapalim gercekler acidir buda benim gercegim size bol eglenceler bir resimde benim icin cekin Kücük bir animsama olarak akliniza gelirse yeterli iyi eglencelerr umarim düsündügünüzden daha güzel vakit gecirirsiniz :K: Genişletmek için tıklayın... Ahh yaa hüzünlü oldu biraz neyse sizler için de çeker güzel olanları paylaşırım inşallah daha çıkamadım ya
-araz- EYVALLAH... V.I.P 13 Şbt 2013 #124 neyse konuyu daha fazla katletmeden devam edeyim canım menemen istiyo yanına da çay ohh süper
Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 13 Şbt 2013 #125 -araz- dediki: neyse konuyu daha fazla katletmeden devam edeyim canım menemen istiyo yanına da çay ohh süper Genişletmek için tıklayın... benimde canim cekti simdi yaaaa cok kötüsün araz cokkk bugün calisip gelmisin belli formundasin ))))
-araz- dediki: neyse konuyu daha fazla katletmeden devam edeyim canım menemen istiyo yanına da çay ohh süper Genişletmek için tıklayın... benimde canim cekti simdi yaaaa cok kötüsün araz cokkk bugün calisip gelmisin belli formundasin ))))
-araz- EYVALLAH... V.I.P 13 Şbt 2013 #126 Sürgün Sevdam dediki: benimde canim cekti simdi yaaaa cok kötüsün araz cokkk bugün calisip gelmisin belli formundasin )))) Genişletmek için tıklayın... yok sürgün yaa ne çalışması kafam bi dünya dağıtmaya geldim buraya baksana saçma saçma espri yapıp duruyom
Sürgün Sevdam dediki: benimde canim cekti simdi yaaaa cok kötüsün araz cokkk bugün calisip gelmisin belli formundasin )))) Genişletmek için tıklayın... yok sürgün yaa ne çalışması kafam bi dünya dağıtmaya geldim buraya baksana saçma saçma espri yapıp duruyom
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 13 Şbt 2013 #127 -araz- dediki: neyse bari azıcık görülmüş olsun bu kötü esprinin üstüne ancak bu gider Genişletmek için tıklayın... Hahah tatlımsın yaaa ... öpüldün
-araz- dediki: neyse bari azıcık görülmüş olsun bu kötü esprinin üstüne ancak bu gider Genişletmek için tıklayın... Hahah tatlımsın yaaa ... öpüldün
Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 13 Şbt 2013 #128 -araz- dediki: yok sürgün yaa ne çalışması kafam bi dünya dağıtmaya geldim buraya baksana saçma saçma espri yapıp duruyom Genişletmek için tıklayın... Calismamis halin buysa ya bide calismis olsan espiri denizinde bizi bogacan desene )
-araz- dediki: yok sürgün yaa ne çalışması kafam bi dünya dağıtmaya geldim buraya baksana saçma saçma espri yapıp duruyom Genişletmek için tıklayın... Calismamis halin buysa ya bide calismis olsan espiri denizinde bizi bogacan desene )