-araz- EYVALLAH... V.I.P 7 Şbt 2013 #64 su aygırlarından fazla su içiyorum son günlerde doymak da bilmiyorum hala canım su istiyo 5 litre içtim bugün göbeğimden bınk bınk su sesleri geliyo
su aygırlarından fazla su içiyorum son günlerde doymak da bilmiyorum hala canım su istiyo 5 litre içtim bugün göbeğimden bınk bınk su sesleri geliyo
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 7 Şbt 2013 #65 -araz- dediki: su aygırlarından fazla su içiyorum son günlerde Genişletmek için tıklayın... -araz- dediki: doymak da bilmiyorum hala canım su istiyo 5 litre içtim bugün göbeğimden bınk bınk su sesleri geliyo Genişletmek için tıklayın... hahah )) çok tatlısın canım yaaa ... su içmek iyidir ama
-araz- dediki: su aygırlarından fazla su içiyorum son günlerde Genişletmek için tıklayın... -araz- dediki: doymak da bilmiyorum hala canım su istiyo 5 litre içtim bugün göbeğimden bınk bınk su sesleri geliyo Genişletmek için tıklayın... hahah )) çok tatlısın canım yaaa ... su içmek iyidir ama
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 7 Şbt 2013 #66 canım artık herşeyin yoluna girmesini istiyorr ama imkansız gibi bişiy..
P Papatya V.I.P V.I.P 7 Şbt 2013 #68 GöNüLÇeLeN dediki: canım artık herşeyin yoluna girmesini istiyorr ama imkansız gibi bişiy.. Genişletmek için tıklayın... İmkansız,bence girmemeli hiçbir şey yoluna. Zaten yolunda,önüne bakmanın zamanı geldide geçiyor! ;
GöNüLÇeLeN dediki: canım artık herşeyin yoluna girmesini istiyorr ama imkansız gibi bişiy.. Genişletmek için tıklayın... İmkansız,bence girmemeli hiçbir şey yoluna. Zaten yolunda,önüne bakmanın zamanı geldide geçiyor! ;
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 7 Şbt 2013 #69 öyle mi dersin LeyL-i Matem dediki: İmkansız,bence girmemeli hiçbir şey yoluna. Zaten yolunda,önüne bakmanın zamanı geldide geçiyor! ; Genişletmek için tıklayın...
öyle mi dersin LeyL-i Matem dediki: İmkansız,bence girmemeli hiçbir şey yoluna. Zaten yolunda,önüne bakmanın zamanı geldide geçiyor! ; Genişletmek için tıklayın...
P Papatya V.I.P V.I.P 7 Şbt 2013 #70 GöNüLÇeLeN dediki: öyle mi dersin Genişletmek için tıklayın... Alıntının alt tarafına yaz yeşillim. Evet öyle diyorum ve dahasınıda diyorum
GöNüLÇeLeN dediki: öyle mi dersin Genişletmek için tıklayın... Alıntının alt tarafına yaz yeşillim. Evet öyle diyorum ve dahasınıda diyorum