Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Hzr 2015 #221 Demlikten çayın fincana doluşu konseptli gif... Taze demlenmiş bir çay, çayın dumanı ve fincan...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Tem 2015 #222 Dalgalar... Deniz... Mavi Yazı, dinlenmeyi, tatili hatırlatıyor insana
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Tem 2015 #223 Bu gifler gerçekten iyiymiş. Demek bunun adı sinemagraf imiş öyle mi. Duymamıştım.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #224 Bir resim neler anlatır.. Esen rüzgar.. Uçuşan kitap yaprağı... Serinlik.. Taze meyve kokusu..
cemree =)=) V.I.P 20 Tem 2017 #225 Bu adam işin kolayını bulmuş. Tertemiz kulaklar... ) Ya bu adama ne diyelim. Tek kurşun var ama indirilmesi gereken iki kişi... Bu durumda kılıçtan yardım alıp mermiyi ikiye bölüyor arkadaş.
Bu adam işin kolayını bulmuş. Tertemiz kulaklar... ) Ya bu adama ne diyelim. Tek kurşun var ama indirilmesi gereken iki kişi... Bu durumda kılıçtan yardım alıp mermiyi ikiye bölüyor arkadaş.
EceMiss Özel Üye Özel üye 20 Tem 2017 #226 Günümüz ev kadınları temizlik için kendilerini yormuyor. Hatta bu işi eğlence haline getirmesini biliyorlar.
Günümüz ev kadınları temizlik için kendilerini yormuyor. Hatta bu işi eğlence haline getirmesini biliyorlar.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Nsn 2022 #228 ZeyNoO dediki: Genişletmek için tıklayın... bakti valla