dderya kOkOşŞ V.I.P 13 Ock 2014 #1 evettt kendilerini çapkın olarka nitelendiren kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
felsefe_mi ...!... Özel üye 13 Ock 2014 #2 Bizim toplumda kadına çapkın demezler... Hele ki bu kadın asgari ücretli ise hiç demezler
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 13 Ock 2014 #3 Benim gözümde çakın erkek de kadın da aynı, hatta Ahmet Batman'dan alıntı yapayım: "Çapkınlığıyla övünen adam çok net bir gerizekalıdır"
Benim gözümde çakın erkek de kadın da aynı, hatta Ahmet Batman'dan alıntı yapayım: "Çapkınlığıyla övünen adam çok net bir gerizekalıdır"
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 21 Ock 2014 #5 çapkın kadın nedir ?? erkek tavlamaya ne var ki ? iki bakış at,hemen peşine düşer. hatta yanlışlıkla bak,yine peşine düşer.eskiler o hatunları şöyle dile getirmiş ; ben kalender meşrebim,güzel çirkin,aramam...gönlüme bir eğlence isterim olsun ;
çapkın kadın nedir ?? erkek tavlamaya ne var ki ? iki bakış at,hemen peşine düşer. hatta yanlışlıkla bak,yine peşine düşer.eskiler o hatunları şöyle dile getirmiş ; ben kalender meşrebim,güzel çirkin,aramam...gönlüme bir eğlence isterim olsun ;
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Nsn 2014 #7 RUZG4R dediki: Bilinçli tüketici. Genişletmek için tıklayın... Çapkın erkekler için de aynı tabir geçerli değilmidir
RUZG4R dediki: Bilinçli tüketici. Genişletmek için tıklayın... Çapkın erkekler için de aynı tabir geçerli değilmidir
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 9 Nsn 2014 #8 ZeyNoO dediki: Çapkın erkekler için de aynı tabir geçerli değilmidir Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle Ama bir şey var ki Felsefe ye katılmadan edemeyeceğim burası Türkiye
ZeyNoO dediki: Çapkın erkekler için de aynı tabir geçerli değilmidir Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle Ama bir şey var ki Felsefe ye katılmadan edemeyeceğim burası Türkiye
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Nsn 2014 #9 RUZG4R dediki: Kesinlikle Ama bir şey var ki Felsefe ye katılmadan edemeyeceğim burası Türkiye Genişletmek için tıklayın... Bundan, erkek çapkın olabilir, kadın olamaz gibi bir sonuç mu çıkarmalıyım
RUZG4R dediki: Kesinlikle Ama bir şey var ki Felsefe ye katılmadan edemeyeceğim burası Türkiye Genişletmek için tıklayın... Bundan, erkek çapkın olabilir, kadın olamaz gibi bir sonuç mu çıkarmalıyım
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 9 Nsn 2014 #10 ZeyNoO dediki: Bundan, erkek çapkın olabilir, kadın olamaz gibi bir sonuç mu çıkarmalıyım Genişletmek için tıklayın... Adminem senin canın sıkılıyor anlaşılan Olabilir tabi ki de banane istediğini olsun
ZeyNoO dediki: Bundan, erkek çapkın olabilir, kadın olamaz gibi bir sonuç mu çıkarmalıyım Genişletmek için tıklayın... Adminem senin canın sıkılıyor anlaşılan Olabilir tabi ki de banane istediğini olsun