Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Nsn 2014 #11 RUZG4R dediki: Adminem senin canın sıkılıyor anlaşılan Olabilir tabi ki de banane istediğini olsun Genişletmek için tıklayın... Hayır ya anlamadığım için dedim Beni ilgilendirmez. Ben kendime bakarım Çapkın olan erkeğede vururuz tekmeyi olur biter
RUZG4R dediki: Adminem senin canın sıkılıyor anlaşılan Olabilir tabi ki de banane istediğini olsun Genişletmek için tıklayın... Hayır ya anlamadığım için dedim Beni ilgilendirmez. Ben kendime bakarım Çapkın olan erkeğede vururuz tekmeyi olur biter
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Nsn 2014 #12 RUZG4R dediki: Bilinçli tüketici. Genişletmek için tıklayın... O ne demek ya? Ha karşısındaki malsa demek..
RUZG4R dediki: Bilinçli tüketici. Genişletmek için tıklayın... O ne demek ya? Ha karşısındaki malsa demek..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 9 Nsn 2014 #13 _nehir_ dediki: O ne demek ya? Ha karşısındaki malsa demek.. Genişletmek için tıklayın... Açıklamasını ben sana bilahare yaparım
_nehir_ dediki: O ne demek ya? Ha karşısındaki malsa demek.. Genişletmek için tıklayın... Açıklamasını ben sana bilahare yaparım
BeReNN Alyam? Özel üye 10 Nsn 2014 #14 _nehir_ dediki: Benim gözümde çakın erkek de kadın da aynı, hatta Ahmet Batman'dan alıntı yapayım: "Çapkınlığıyla övünen adam çok net bir gerizekalıdır" Genişletmek için tıklayın... Bu çok iyi cevap olmuş
_nehir_ dediki: Benim gözümde çakın erkek de kadın da aynı, hatta Ahmet Batman'dan alıntı yapayım: "Çapkınlığıyla övünen adam çok net bir gerizekalıdır" Genişletmek için tıklayın... Bu çok iyi cevap olmuş
Meryy Katılımcı 10 Nsn 2014 #15 Baskılayıcı kültürümüzün neden olduğu ruhsal açlıktan kaynaklanıyo çapkınlık eğilimi sanırım..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Nsn 2014 #16 RUZG4R dediki: Açıklamasını ben sana bilahare yaparım Genişletmek için tıklayın... Oldu o zaman