Tuba ♕ Özel üye 3 Eyl 2012 #13 ZeyNoO dediki: Bende sadeliği severim ama bazı detaylarda eve şıklık katıyor yaa Tabi bizim evde görmek mümkün değil o şıklığı ama olsun annemin evi o Genişletmek için tıklayın... nasipse sende benim gibi kendi evinde yaparsın zeynocum
ZeyNoO dediki: Bende sadeliği severim ama bazı detaylarda eve şıklık katıyor yaa Tabi bizim evde görmek mümkün değil o şıklığı ama olsun annemin evi o Genişletmek için tıklayın... nasipse sende benim gibi kendi evinde yaparsın zeynocum
Tuba ♕ Özel üye 3 Eyl 2012 #14 Çağlayağmur dediki: Bir fincan sever olarak en sade olanları alayım bende Genişletmek için tıklayın... istediğin fincan olsun ablacım ben sana en güzellerini bulurum
Çağlayağmur dediki: Bir fincan sever olarak en sade olanları alayım bende Genişletmek için tıklayın... istediğin fincan olsun ablacım ben sana en güzellerini bulurum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Eyl 2012 #15 RüzqαrqüŁü dediki: Bende sade seviyorum,bunlarda sade geldi. Genişletmek için tıklayın... Bak buna sevindim ortak nokta ;
RüzqαrqüŁü dediki: Bende sade seviyorum,bunlarda sade geldi. Genişletmek için tıklayın... Bak buna sevindim ortak nokta ;
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Eyl 2012 #16 Acı-Hayat dediki: istediğin fincan olsun ablacım ben sana en güzellerini bulurum Genişletmek için tıklayın... Oy oy teşekkür ederim bunu yapabileceginden eminim canım benim;
Acı-Hayat dediki: istediğin fincan olsun ablacım ben sana en güzellerini bulurum Genişletmek için tıklayın... Oy oy teşekkür ederim bunu yapabileceginden eminim canım benim;