LoSt_LoVe Forum Onuru 26 Eyl 2011 #32 iyide canımm o resim sen gel ben sana canlısını ikram edeyim demek istedim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Eyl 2011 #34 LoSt_LoVe dediki: Siz buyrun bana gelin millet bir çay demlemişim oohh mis misss Genişletmek için tıklayın... Ablam ben kahvenden istiyorum orta şekerli ama sen gidince ben kimin kahvesini içicem
LoSt_LoVe dediki: Siz buyrun bana gelin millet bir çay demlemişim oohh mis misss Genişletmek için tıklayın... Ablam ben kahvenden istiyorum orta şekerli ama sen gidince ben kimin kahvesini içicem
LoSt_LoVe Forum Onuru 26 Eyl 2011 #36 zeynoom ya ben sana kahvemin sırrını vermedim mi kendine yapıcan beni hatırlayacaksın
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Eyl 2011 #37 Ama senin kahvenin tadı başkaydı abla ben yaparım ama dost elinin yaptığı kadar tatlı olmaz ki hem o kahve tek de içilmez ki
Ama senin kahvenin tadı başkaydı abla ben yaparım ama dost elinin yaptığı kadar tatlı olmaz ki hem o kahve tek de içilmez ki
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 28 Ekm 2020 #39 vay vay ne kadar hamarat kizlarimiz var böyle artik cay kahve yapmaya ugrasmiyoruz sabah ilk gelen hazirlar )
vay vay ne kadar hamarat kizlarimiz var böyle artik cay kahve yapmaya ugrasmiyoruz sabah ilk gelen hazirlar )