Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Hzr 2014 #122 "Şimdi diyorum. Şimdi: Bir deniz, denizde vapur, gökyüzünde martı, semaverde çay olmalı; Bir de çaya yaren." /Cemal Süreya/
"Şimdi diyorum. Şimdi: Bir deniz, denizde vapur, gökyüzünde martı, semaverde çay olmalı; Bir de çaya yaren." /Cemal Süreya/
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Hzr 2014 #123 Bi çay daha içelim diyorum Puslu bir düşün ayazında… Fikri nemli, zikri demli olsun. Kalbe şifa kıvâmında…
Bi çay daha içelim diyorum Puslu bir düşün ayazında… Fikri nemli, zikri demli olsun. Kalbe şifa kıvâmında…
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Hzr 2014 #126 Gel ki çayım demine de, rengine de kavuşsun. “Hakiki çay sevdiklerinden alır rengini”
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 25 Hzr 2014 #127 Çay, vaz geçilmez keyfim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Tem 2014 #128 Çay birçok dilde Üç harftir Benim dilimdeki AŞK gibi… Ve karşılıklı içilirse CAN olur. SEN gibi değil, BEN gibi değil, BİZ gibi… - Bedirhan Gökçe
Çay birçok dilde Üç harftir Benim dilimdeki AŞK gibi… Ve karşılıklı içilirse CAN olur. SEN gibi değil, BEN gibi değil, BİZ gibi… - Bedirhan Gökçe