Ella Katılımcı 12 Eyl 2017 #3 Absent dediki: Çay/Sigara Çayla başka bişey yiyemem. Genişletmek için tıklayın... sigara yinmezki ama tatlım
Absent dediki: Çay/Sigara Çayla başka bişey yiyemem. Genişletmek için tıklayın... sigara yinmezki ama tatlım
r0se Forum Onuru Özel üye 12 Eyl 2017 #4 Ella dediki: sigara yinmezki ama tatlım Genişletmek için tıklayın... Ne iyi gider diye sormuş bende sigara dedim. Ama seçeneklerde pasta börek var ben yemem dedim o manada yani aşkısı
Ella dediki: sigara yinmezki ama tatlım Genişletmek için tıklayın... Ne iyi gider diye sormuş bende sigara dedim. Ama seçeneklerde pasta börek var ben yemem dedim o manada yani aşkısı
Ella Katılımcı 12 Eyl 2017 #5 Absent dediki: Ne iyi gider diye sormuş bende sigara dedim. Ama seçeneklerde pasta börek var ben yemem dedim o manada yani aşkısı Genişletmek için tıklayın... ben cayın yanında senı bıle yerim yeterki yenılen bişi olsun haha
Absent dediki: Ne iyi gider diye sormuş bende sigara dedim. Ama seçeneklerde pasta börek var ben yemem dedim o manada yani aşkısı Genişletmek için tıklayın... ben cayın yanında senı bıle yerim yeterki yenılen bişi olsun haha
r0se Forum Onuru Özel üye 12 Eyl 2017 #6 Ella dediki: ben cayın yanında senı bıle yerim yeterki yenılen bişi olsun haha Genişletmek için tıklayın... hahah inanırım yersin. Neyse sana gelince pasta börek bişeyler yapimde kurtulayım bari
Ella dediki: ben cayın yanında senı bıle yerim yeterki yenılen bişi olsun haha Genişletmek için tıklayın... hahah inanırım yersin. Neyse sana gelince pasta börek bişeyler yapimde kurtulayım bari
Ella Katılımcı 12 Eyl 2017 #7 Absent dediki: hahah inanırım yersin. Neyse sana gelince pasta börek bişeyler yapimde kurtulayım bari Genişletmek için tıklayın... aslında yeterınce kilo aldım ama genede hayır demem dun yaptıgım kısırdan 5 tabak yıyerek rekor kırdım mesela yeterki lezzetlı olsun
Absent dediki: hahah inanırım yersin. Neyse sana gelince pasta börek bişeyler yapimde kurtulayım bari Genişletmek için tıklayın... aslında yeterınce kilo aldım ama genede hayır demem dun yaptıgım kısırdan 5 tabak yıyerek rekor kırdım mesela yeterki lezzetlı olsun
r0se Forum Onuru Özel üye 12 Eyl 2017 #8 Ella dediki: aslında yeterınce kilo aldım ama genede hayır demem dun yaptıgım kısırdan 5 tabak yıyerek rekor kırdım mesela yeterki lezzetlı olsun Genişletmek için tıklayın... Yuh oğlan obez olmaz inşllah kuzum
Ella dediki: aslında yeterınce kilo aldım ama genede hayır demem dun yaptıgım kısırdan 5 tabak yıyerek rekor kırdım mesela yeterki lezzetlı olsun Genişletmek için tıklayın... Yuh oğlan obez olmaz inşllah kuzum
Ella Katılımcı 13 Eyl 2017 #9 Absent dediki: Yuh oğlan obez olmaz inşllah kuzum Genişletmek için tıklayın... olmaz hersey onun için
Absent dediki: Yuh oğlan obez olmaz inşllah kuzum Genişletmek için tıklayın... olmaz hersey onun için