L LâL ღ GALATASARAY ღ 26 Ags 2013 #12 RUZG4R dediki: Ben çözemedim hala kafa yana yatık bir www. var onu çözdüm Genişletmek için tıklayın... Uğraşmadan Direk Sorsaydın ya aslann dediki: Bende başını ve sonunu çözmüştüm www ve GozYsm nı Genişletmek için tıklayın... Oda İyimiş @RUZG4R www. 'da Takılmış Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
RUZG4R dediki: Ben çözemedim hala kafa yana yatık bir www. var onu çözdüm Genişletmek için tıklayın... Uğraşmadan Direk Sorsaydın ya aslann dediki: Bende başını ve sonunu çözmüştüm www ve GozYsm nı Genişletmek için tıklayın... Oda İyimiş @RUZG4R www. 'da Takılmış
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 26 Ags 2013 #14 Göz Yaşım'sın dediki: Uğraşmadan Direk Sorsaydın ya Oda İyimiş @RUZG4R www. 'da Takılmış Genişletmek için tıklayın... O kısım anlaşılır baya birde f yi gördüm baktıkça daha fazla anlaşılıyor sanki Son olarak bende gördüm Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Göz Yaşım'sın dediki: Uğraşmadan Direk Sorsaydın ya Oda İyimiş @RUZG4R www. 'da Takılmış Genişletmek için tıklayın... O kısım anlaşılır baya birde f yi gördüm baktıkça daha fazla anlaşılıyor sanki Son olarak bende gördüm
L LâL ღ GALATASARAY ღ 26 Ags 2013 #16 RUZG4R dediki: Hımmm erişime izin vermeyeceksen niye yazdınki onu Genişletmek için tıklayın... YoRuMSuZ dediki: Ben görebiliyorum açık görünüyo bende Genişletmek için tıklayın... TeBeSSüm dediki: Evet benden de görünüyor Genişletmek için tıklayın... Herkese Açık Ki Zaten Profilim Gizli Değil Yani Niye Şaşırdınız Bu Kadar
RUZG4R dediki: Hımmm erişime izin vermeyeceksen niye yazdınki onu Genişletmek için tıklayın... YoRuMSuZ dediki: Ben görebiliyorum açık görünüyo bende Genişletmek için tıklayın... TeBeSSüm dediki: Evet benden de görünüyor Genişletmek için tıklayın... Herkese Açık Ki Zaten Profilim Gizli Değil Yani Niye Şaşırdınız Bu Kadar
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 26 Ags 2013 #17 YoRuMSuZ dediki: Ben görebiliyorum açık görünüyo bende Genişletmek için tıklayın... TeBeSSüm dediki: Evet benden de görünüyor Genişletmek için tıklayın... Ben face kapalı olduğu için göremiyormuşum
YoRuMSuZ dediki: Ben görebiliyorum açık görünüyo bende Genişletmek için tıklayın... TeBeSSüm dediki: Evet benden de görünüyor Genişletmek için tıklayın... Ben face kapalı olduğu için göremiyormuşum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ags 2013 #18 Şaşırmadım ama bir site reklamı yapıldığını düşündüm.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 26 Ags 2013 #20 Bende kişi gizliliği (telefon numarası vb silinir normalde ) vb ve reklam nedenlerden adresi silmeyi düşündüm
Bende kişi gizliliği (telefon numarası vb silinir normalde ) vb ve reklam nedenlerden adresi silmeyi düşündüm