P Papatya V.I.P V.I.P 14 Mys 2013 #1 Çay hepimizin vazgeçilmezidir. Sabahları veya 5 çaylarında çayın yanında bi şey yenirse daha bi keyifli olunur hani... Anketi oylamayı unutmayalım.
Çay hepimizin vazgeçilmezidir. Sabahları veya 5 çaylarında çayın yanında bi şey yenirse daha bi keyifli olunur hani... Anketi oylamayı unutmayalım.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 14 Mys 2013 #2 Şekersiz sevdiğime göre poğaça türü bişey alayım.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Mys 2013 #3 Poğaça türü tuzlu şeyler çayın yanında güzel gidiyor Tabi buna simit de dahil Ve kısır türü salatalar Çayla şekerli yiyecekleri bende sevmem
Poğaça türü tuzlu şeyler çayın yanında güzel gidiyor Tabi buna simit de dahil Ve kısır türü salatalar Çayla şekerli yiyecekleri bende sevmem
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Mys 2013 #4 Simit.. Çünkü en az yağ onda var. Çünkü diyetteyiz
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 15 Mys 2013 #5 Sabah için kesinlikle simit(kahvaltı menümdür) Gün içinde kısır diyorum(yapan olsada yesek ama hep bana yaptırıyorlar)
Sabah için kesinlikle simit(kahvaltı menümdür) Gün içinde kısır diyorum(yapan olsada yesek ama hep bana yaptırıyorlar)
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Mys 2013 #8 biskuvi dedim ama cay olsunda yanina ne olursa olsun farkrtmez tuzlu tatli herseyi yerim...mudurumun dedigi gibi ah bide yediklerimi inkar etmesem..
biskuvi dedim ama cay olsunda yanina ne olursa olsun farkrtmez tuzlu tatli herseyi yerim...mudurumun dedigi gibi ah bide yediklerimi inkar etmesem..