YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Eyl 2012 #1 Uzun zamandır aramızda olan ve moderatör olan @cemree adlı arkadaşımız artık fazlası ile süper moderatör olmayı haketti. Özellikle konularına sahip çıkması ve özgün resimleri ile hep dikkat çekti kendileri Kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum Son düzenleme: 26 Ock 2014
Uzun zamandır aramızda olan ve moderatör olan @cemree adlı arkadaşımız artık fazlası ile süper moderatör olmayı haketti. Özellikle konularına sahip çıkması ve özgün resimleri ile hep dikkat çekti kendileri Kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum
cemree =)=) V.I.P 19 Eyl 2012 #2 Teşekkür ediyorum =) Konularımın devamı ve süregelmesi benim için önemli...=)
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 19 Eyl 2012 #3 Tebrikler cemree... Başarılarının devamın dilerim.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Eyl 2012 #4 Tebrikler @cemree'cim Başarılarının devamını diliyorum Çoktan haketmiştin bu rütbeyi Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
cemree =)=) V.I.P 19 Eyl 2012 #10 alemdar dediki: Tebrikler cemree... Başarılarının devamın dilerim. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim =)
alemdar dediki: Tebrikler cemree... Başarılarının devamın dilerim. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim =)