Ayın Konuğu Cemree

• Konuyu açan Konuyu açan ZeyNoO
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Hmmm o zaman hakkında düşüncem olduklarını söyleyim :)

Zeynoo = İyi bir ev kızı :D genelde ortak düşünceler içinde olduğum bir arkadaş :)

Yorumsuz = Oooo o admin o en büyük o baş :P :P ilk geldiğimde onu az rahatsız etmedim ya resim yüklemek yada konu eklemek için çok başını ağrıttım :D Onu hiç bir zaman yöneticilik taslarken görmedim ve bu benim forum ile ilgili aklımdaki en iyi yer yapan şey...

Çağlayağmur = Çok konuşamadık ama ablam olduğunu biliyorum :)

Mercimek= Sadece aramızdaki oje kardeşliğini dile getirebilirim :P :D

Karanfil = O bizim gelinimiz :D

Bu kadar sanırım :P

Güzeldi ama yine anlaşamadık :D

örneğin bana göre forumdaki kişiler yaş ortalamasından olsa gerek her konuda her türlü tartışabileceğim kişiler kendimi kasmıyorum rahatça herkese fikirlerimi söyleyebiliyorum her zaman anlaşamasak ta bunu dallandırıp budaklaştıran sorun haline getiren tek kişiyle bile karşılaşmadım herkes fikri ne olursa olsun bunu rahatça telaffuz edebiliyor ama saygı çerçevesinden hiç çıkmıyor .ve yine gözlemlediğim kadarıyla forumun ki kişilerin %70 aşık :D

Gibi düşüncelerini öğrenmek istemiştim :)

@ZeyNoO

teşekkür ederim canım :)
yalnız ilk geldiğinde resim yükleme konusunda ben yardımcı olmamış mıydım :rolleyes:[/B][/QUOTE]

sanırım ben ılk yorumsuza sormustum sonra senınle grmstuk brseyler olmuştu yaa :D hepiniz çok yardımcı olmuştunuz sanada teşekkür ederim =DD

Düzenleyen yönetici:
Güzeldi ama yine anlaşamadık :D

örneğin bana göre forumdaki kişiler yaş ortalamasından olsa gerek her konuda her türlü tartışabileceğim kişiler kendimi kasmıyorum rahatça herkese fikirlerimi söyleyebiliyorum her zaman anlaşamasak ta bunu dallandırıp budaklaştıran sorun haline getiren tek kişiyle bile karşılaşmadım herkes fikri ne olursa olsun bunu rahatça telaffuz edebiliyor ama saygı çerçevesinden hiç çıkmıyor .ve yine gözlemlediğim kadarıyla forumun ki kişilerin %70 aşık :D

Gibi düşüncelerini öğrenmek istemiştim :)

Yaşım büyük yada küçük saygı ve sevgi çerçevesi içinde bende her şekilde fikrimi savunabiliyorum tabii. Kaçta kaçı aşık bilemem ama aşk herkese lazım :) beim içinde buradakilrtin %75 i her şeye rağmen mutlu :)

oldumu :P :D

@cemree

Şaka yapıyorum canım, ama sende resim eklemeyi son derece güzel öğrendin :)
Gerçekten Yorumsuzun hakkı yenilmez, şu an logo bile ekliyorsun yorumsuz sayesinde
Ve çokta güzel başarıyorsun. Kimin öğrettiği değil önemli olan öğrenmiş ve başarmış olman:)

Düzenleyen yönetici:
Geri