Ayın Konuğu Cemree

• Konuyu açan Konuyu açan ZeyNoO
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Ben forumla ilgili konulara değineyim :)

* Forumda "nooluyoz ya" diye hiç şaşırdığın bir olay oldu mu?
* Bizim forum ilk forum deneyimin mi yoksa oooo ben forumlarla uzun süredir boğuşuyorum mu diyosn? :)
* Chatbox'ın kaldırılması hakkında ne düşünüyosun ? :)
* <konu dışı> gerçek isminin ne olmasını isterdin? yoksa benim ismimin üstüne isim tanımam diyenlerden misin?
* Face'ye günde ne kadar zaman harcarsın? :)
* Ciguli'yi bilir misin, biliyorsan dinler misin?

@YoRuMSuZ Ben forumla ilgili konulara değineyim :)

* Forumda "nooluyoz ya" diye hiç şaşırdığın bir olay oldu mu?

Şuan düşünüyorummm galiba küçük bir şey oldu :)

* Bizim forum ilk forum deneyimin mi yoksa oooo ben forumlarla uzun süredir boğuşuyorum mu diyosn? :)

Hayır ilk defa çerezforuma üye oldum ilk deneyimim :)

* Chatbox'ın kaldırılması hakkında ne düşünüyosun ? :)

Sebep? Bence kalmalı...

* <konu dışı> gerçek isminin ne olmasını isterdin? yoksa benim ismimin üstüne isim tanımam diyenlerden misin?

İsmimi seviyorum :)

* Face'ye günde ne kadar zaman harcarsın? :)

Bilgisayarı açtığımda girerim açık kalır ama gün boyu toplasan 10 defa ancak bakıyorum , bunun 7 side müzik için :D Sevdiklerimi paylaştığım için kolaylık oluyo :) Face de saatlerini harcayan yada sürekli bir şeyler paylaşan biri değilim.

* Ciguli'yi bilir misin, biliyorsan dinler misin?[/QUOTE]

Evet bilirim ama sadece 1 şarkısını :D dinlemeyeli yıllaaaarrrrr oldu. :D

Düzenleyen yönetici:
Bende şu klasik soru ne zaman gelecek diye bekliyordum :D

Mantık çerçevesinde duygular...

Yani tamamen mantık yer alıp duygu olmazsa mutlu olamazsın
Yada duygu olur mantık olmazsa yine mutlu olamazsın
Bu yüzden bu ikisini çok iyi dengelemek gerek
Ama ikisi arazında seçim yapmak zorunda kalsamm mantığı seçerdim :D :D

O kadar belli oluyor mu sormak için sorulan bir soru olduğu :D

Peki duygularını kontrol etmekte ne kadar başarılısın?
Kişilere karşı ön yargıların var mıdır birini dışarıdan görmeyle yada başkasından dinlediğin kadarı senin için birini tanımak için yeterlimi ?

@RUZG4R

O kadar belli oluyor mu sormak için sorulan bir soru olduğu :D

Evet beklenen bir soruydu :D

Peki duygularını kontrol etmekte ne kadar başarılısın?

Pek başarılı olduğumu söyleyemem aslında :P birini seviyorsam gidip yakasına yapışmasamda bunu ona belli ederim baktım karşlık yok bitirmeye çalışırım. Ama bende sevgide nefrette bir anda son bulamıyo yani bitti diyip kestirip atamıyorum ve bundan şikayetçiyim :D :D

Kişilere karşı ön yargıların var mıdır birini dışarıdan görmeyle yada başkasından dinlediğin kadarı senin için birini tanımak için yeterlimi ?

Ön yargıya sahip biri değilimdir. Başkasından dinlemek benim için sadece fikir olur ama onu tanımamamda asla yeterli değildir. Ama kişiyi kendi ortamında gördüysem ve benim orada olduğumdan haberi yoksa onu orada ki davranışlarıyla değerlendirebilirim işte :D :D

Düzenleyen yönetici:
@Çağlayağmur

Kişileri tanıma yöntemlerin nelerdir? Düşüncende bu şöyledir diye düşünüp yanıldığın oldumu ve olduysa telafin nasıl olurdu?

Eğer birini gerçekten tanımak istiyorsam onu benim olmadığımı düşündüğü bir ortamda arkadaşlarıyla birlikteyken gözlemlemek yeterli olcaktır. Çünkü bir insanın karşısına geçip bana kendini anlat dediğinde o sadece belli başlı şeyleri anlatabilir. Asıl olanları ya yaşayarak yada yaşadığı kimselerle iken görebilirim...

Evet lise arkadaşalrımla aramda bir şey olmuştu ve çok zordu telafisi... Ama birbirimize bağlılığımız güvenimiz bu sorunu aştı ve hala görüşürüz :)

Düzenleyen yönetici:
Soracak soru yok bari bende bilindik klasik sorulardan sorayım :P

-Aşk mı? para mı?
-İki gönül bir olunca samanlık seyran olur mu?

:D

@ZeyNoO

Soracak soru yok bari bende bilindik klasik sorulardan sorayım :P

:v klasiklerden şaşmamak gerek :P

-Aşk mı? para mı?

Her şey para bu devirde ama saygı, sevgi, aşk, iki çift söz, muhabbet, arkadaşlık bunlar paha biçilmez şeyler. Para elbette gerekli azda olsa çokta olsa para illa gerek ama önceliği de maddiyata vermek en büyük hata...

-İki gönül bir olunca samanlık seyran olur mu?

Asla olmaz. Bunu kim söylemişse sevdiğiyle kaçtığı ilk gün söylemiş aradan 1 ay geçince de güvendiğim dağlara karlar yağdı demiş :D :D ya mümkün değil :)

:D

Düzenleyen yönetici:
Geri