• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Ayın Konuğu Cemree

• Konuyu açan Konuyu açan ZeyNoO
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Yapılmasından hoşlanmadığın davranışlar nelerdir
Hayattaki felsefen nedir
Çok güzel dediğin tavsiye edebileceğin Romanlar:)

Çocuk gelişimini kendi isteğinle mi okudun cemre çünkü cevaplarına bakılırsa gelecek planlarında bu bölümle ilgili bir düşüncen yok.

Yapılmasından hoşlanmadığın davranışlar nelerdir

Böceklere karşı fobim olduğunu bilen birinin beni bununla korkutma çabası en hoşlanmadığım davranıştır :) Dışarıdayken yanımdakinin bağırarak konuşması ağzını aça aça sakız çiğnemesi beni rahatsız eder.
Hayattaki felsefen nedir

Benim hayat felsefem şudur diyip her zaman söyleyebileceğim bir söz yok ama şuan rastladığım şu söz aklımdan geçenleri anlatmaya yetecektir : Gömlegin ilk düğmesi yanlış iliklenince digerleri de yanlış gider.
Çok güzel dediğin tavsiye edebileceğin Romanlar:)

Danıel Fınn- İki İyi Hırsız Münib Engin Noyan- Aşk Düşünce Yollara Mükerrem Çetinalp-Cesur Yürek Lesley Lokko-Acı Çikolata bunları tavsiye edebilirim...:)

-cemree nasıl biridir? Yeni tanıdığın birine kendini anlattığını düşün o şekilde kendinden kısaca bahset :P

ve hayatının özetini yap bize :) çok mu zor oldu acaba :D

Çocuk gelişimini kendi isteğinle mi okudun cemre çünkü cevaplarına bakılırsa gelecek planlarında bu bölümle ilgili bir düşüncen yok.

7. sınıfa kadar hayallerim bu yöndeydi fakat 7 den sonra çizime yönelmeye başladım. Evde herkes tv izlerken ben salonda önüme vazo alıp onu çizmeye çalışırdım. Elimin çizime yatkın olmasının en büyük sebebi annemdir. Ben anaokuluna giderken A4 kağıtların altına boyama kitaplarımdaki resimleri yerleştirip üzerinden geçmemi isterdi bu yüzden çizim yaparken hiç zorlanmadım buda beni dahada çizime teşvik etti lisede grafik istedim ama bölümde yer kalmadı o yüzden bir önceki hayalimin yolundan gittim ve çocuk gelişimi okudum . Pişman değilim... Şuan elimde iş açma belgem ve ustalık belgem var bunlar bir çok yerde işime yarayacak şeyler. En azından şuan bile elimde bir işim var. Bu benim için garanti gibi oldu çokta iyi oldu ama gelecek için hayallerim çizimden yana ...

Hayallerin ugruna herseyi göze alirmisin?
Ilk görüste aska inanirmisin?
Parani en cok neye harcarsin?
Yurt disina ciksan ilk önce nereyi görmek istersin?
Türkiyede ilk gidip görünülmesi yer neresi sence?

:rolleyes:

Geri