Ayın Konuğu Cemree

• Konuyu açan Konuyu açan ZeyNoO
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
cemree nasıl biridir? Yeni tanıdığın birine kendini anlattığını düşün o şekilde kendinden kısaca bahset :P

Sanırım alttaki soru bu sorununda cevabını verecektir :)

ve hayatının özetini yap bize :) çok mu zor oldu acaba :D

Hayatımın özeti hmmm :) Ankara doğumluyum. 2 abim var. Anaokulu ile birlikte 13 senelik bir eğitimden sonra bitirdim okulumu. Üniv hazırlanıyorum. İç Mimarlık ilk Grafik ikinci hedefim. Arabalara düşkün biriyim. Çizim yapmayı çok seviyorum. Okulda hocaların hep çok uyumlu çok sessiz sakin bir öğrenci demesine rağmen arkadaşlarını yanına aldığında her türlü deliliği yapandım :D Merhametli oluşum beni hep zorlamıştır.

Merak ettiğin başka bir şey varsa ayrıca sorarsan cevaplarım böyle anlat deyince aklıma gelmedi :D :D

Hayallerin ugruna herseyi göze alirmisin?

Ailemi üzmek hariç her şeyi göze alırım.

Ilk görüste aska inanirmisin?

Henüz hiç başıma gelmedi ama inanabilirim.

Parani en cok neye harcarsin?

Ayakkabı ve kitaba

Yurt disina ciksan ilk önce nereyi görmek istersin?

Venedik

Türkiyede ilk gidip görünülmesi yer neresi sence?

Mardin olabilir. Hiç gitmedim ama tahminim bu yönde. Gittiğim yerlerdense Kastamonu benim ilgimi çekmişti...

Avatarındaki Sherlock Holmes kitabı bana biraz gizem ve polise merakın varmış izlenimi uyandırıyor.Avatarının anlamı nedir.

Avatarımdakiler düşkün olduklarım aslında:) kitap peluş ve kahve :) Sherlock Holmes okudugum ilk polisiye roman ve sevdim serinin devamınıda okcm =)

Teknolojiyle aran nasil?
En yeni en gelimis telefonlar (vb ürünler) benim olsun diyenlerdenmisin?
Yoksa 'isimi görsün yeter' diyenlerdenmisin?
Facebook ve Twitter üyesimisin?
Eskiden internet cogu insan icin bir hayaldi. Ama artik her evde internet baglantisi var. Sence bu iyi mi kötü mü?
Teknoloji gelistikce biz de sanallasiyormuyuz acaba?
Örnek: Facebookta ''günaydin, yemek yiyorum, ütü yapiyorum, ise gidiyorum, eve gidiyorum, iyi geceler''e varana kadar paylasimcilar var.
Ne düsünüyorsun bu konu hakkinda?

@BeReNN Hangi tarz giyim seversin?

Rahatlık ve şıklıktan yanayım. Giyinmeyi çok seviyorum saatlerce odamda kıyafet kombin ederim :) İyi görünmek benim için önemli. Markete dahi giderken aynaya bakmadan çıkmam. Çok abartı yada şıkır şıkır olmaktan hiç hoşlanmıyorum. Benim için şık olmak bir kot bir tişörtle de mümkün. Önemli olan yakışanı giymek.

Makyajla aran nasıldır?

Makyajda abartıdan hiç hoşlanmıyorum. Kapatıcılar fondötenler hiç benlik değil. Neysem o dur. Değiştirmeye yada kapatmaya gizlemeye çalışmayı sevmiyorum. Çok ama çok gerekirse kullanabilirim ama günlük hayatımda kalem rimel ve rujdan ibaret bir makyajım vardır.:)

Düzenleyen yönetici:
@KaRaNFiL Teknolojiyle aran nasil?

Teknolojiyle aram çok iyi diyemem bir ürün alcaksam bunu bilen birilerine kesinlikle danışırım ama herkesin anladığı kadarda en azından fikrimi söyleyebilcek kadar anlarım:)

En yeni en gelimis telefonlar (vb ürünler) benim olsun diyenlerdenmisin?

Hayır en yenisi bende olsun diye bir çabam yoktur ama işimi görsün yeterde demem arasını bulmaya çalışırım :D

Yoksa 'isimi görsün yeter' diyenlerdenmisin?

Marka takıntım yoktur. Ama iyisini almak benim için önemli...

Facebook ve Twitter üyesimisin?

Face üyeliğim var ama Twitter a üyeliğim hiç olmadı.

Eskiden internet cogu insan icin bir hayaldi. Ama artik her evde internet baglantisi var. Sence bu iyi mi kötü mü?

Geleneksel cevabı vereyim hemen iyiyiye kullanırsan yararlı elbette :D

Teknoloji gelistikce biz de sanallasiyormuyuz acaba?

Evet sanallaşıyo olabiliriz ama ben bu durumu vahim bir durum olarak karşılamıyorum çünkü sanalda da öyle arkadaşlıklar ediniyorsun ki gerçekte yanında olsa paylaşamayacağın şeyleri onunla paylaşıp onunla dertleşip onunla muhabbet kuruyosun tabii ki her zaman için belli sınırlar kurallar olmalı ama ben bu sanallaşmayı belli sınırlar içinde seviyorum :)

Örnek: Facebookta ''günaydin, yemek yiyorum, ütü yapiyorum, ise gidiyorum, eve gidiyorum, iyi geceler''e varana kadar paylasimcilar var.
Ne düsünüyorsun bu konu hakkinda?

Bu kadarını abartı buluyorum. Bende nerede olduğumu paylaşıyorum bundaki amacımda oraya yakın bir arkadaşım varsa görüşmek oluyor yemek yedim yattım uyandım falan bunlar bana abartı geliyor bana. Sanki kendini öne atma çabası gibi...

Düzenleyen yönetici:
Geri