Ankara da en sevdiğim ve sürekli tercih ettiğim mekan Meşrutiyet Caddesindeki Mado orası çok hoşuma gidiyor bütün bir caddeyi görüyor olması canlılığını sağlıyor.
Ankaranin en cok nesini seviyorsun? Ankara'nın en çok yaşam tarzını seviyorum. Çünkü herkese her kesime uygun yerleri var. Bir şehir içinde bu kadar çeşit insanı nasıl barındırabilir bilmiyorum. Ne demek istediğimi Ankara da yaşayanlar daha iyi anlicaktır
Üni okuyormusun? Üni. şuan okumuyorum bu seneyi tatil ilan ettim kendime yetenek sınavlarına hazırlık yapıyorum. Bol bol çizim yapıyorum hepsi bu
Kitap okumasini seviyormusun? Kitap okumaya bayılırım.
5 yil sonra kendini nerede görüyorsun? 5 yıl sonra kendimi üni. bitirmiş çalışmaya hazır bir halde görüyorum
Korktugun en büyük dogal afet hangisi? En büyük hangisi bilmiyorum ama hepsinden korkuyorum.
Hayatta ki en büyük hayalin nedir? Hayattaki en büyük hayalim kendime ait tasarımlarımın olması ve çizim ile iyi bir yerlere gelebilmek.
Çerezforum mutluluğunu hüznünü içinde olanı sıkıntını neşeni kederini anlattığında seni tatmin edecek sonuca varman da yardımcı olacak deneyimleri tecrübeleri dinleyip düşünebilecek her yaş grubundan her cinsten kategoriden fikir alınabilecek paylaşımları yorumları üyeleriyle farkını belli eden benim için en sıcak forum.
Çerezforum mutluluğunu hüznünü içinde olanı sıkıntını neşeni kederini anlattığında seni tatmin edecek sonuca varman da yardımcı olacak deneyimleri tecrübeleri dinleyip düşünebilecek her yaş grubundan her cinsten kategoriden fikir alınabilecek paylaşımları yorumları üyeleriyle farkını belli eden benim için en sıcak forum.