• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Ayın Konuğu Cemree

• Konuyu açan Konuyu açan ZeyNoO
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Tüm bayanlar papatya severmi bilmiyorum :) Ama ben beyazın sarının ve yeşilin uyumunu çok seviyorum. Küçüklüğümde hep papatya toplardık annemle onunda etkisi olabilir. :)

Ankaranin en cok nesini seviyorsun?
Üni okuyormusun?
Kitap okumasini seviyormusun?
5 yil sonra kendini nerede görüyorsun?
Korktugun en büyük dogal afet hangisi?
Hayatta ki en büyük hayalin nedir?
:)

Beni;
yapmadığım bir şeyi yaptın denmesi
sorunlarımın basite alınması
geç mesaj atılması :D
sorun varken yok gibi davranılması
arkamdan konuşulması
hakkım hiç bir şey bilmeden yorum yapılması
gösterdiğim saygı ve sevginin karşılığını alamamak
iyi gün dostları :)
...
beni kızdıran şeyler arasında:)

Beni;
yanımdakilerin mutlu olması
sorunsuz bir hayat
sıcak güzel bir günde müzik dinleyip tek başıma her yeri gezmek
sessiz sakin bir yerde saatlerce kitap okumak
kendime ait kendime has yeni şeyler ortaya koymak
ayakkabı almak :D
sonsuza kadar ilgimin devam edeceği peluş oyuncaklar :D
içten söylenen bir söz
sevdiklerimle güzel vakit geçirmek
balığın ve kavunun olduğu bir çilingir sofrası :D :D
...
beni mutlu eden şeyler arasında :)

Seni kızdıran ve mutlu eden olaylarda kendimdekilerle bir benzerlik gördüm. Ankara ortak noktamızdı bunlardada bir ortak nokta daha çıktı. Ayrıca Papatyayı çok severim. Papatyanın o saflıgı, her koşulda açabilmesi ve doğadan bir parça olması papatyayı sevmemde birkaç örnek.

Sana bir yaşam yeri belirleme teklifi gelse bu teklif iki seçenekli olsa seçeneklerden biri doğa diğeri deniz olsa hangisini seçerdin?

hayırlı olsun cemre :P ve kolay gelsin :P

kardeşlerin var mı ? , ailenin uysal sakin kızımısın yoksa asi çılgın zaptedilmesi zor bir kızmısın :D

Seni kızdıran ve mutlu eden olaylarda kendimdekilerle bir benzerlik gördüm. Ankara ortak noktamızdı bunlardada bir ortak nokta daha çıktı. Ayrıca Papatyayı çok severim. Papatyanın o saflıgı, her koşulda açabilmesi ve doğadan bir parça olması papatyayı sevmemde birkaç örnek.

Sana bir yaşam yeri belirleme teklifi gelse bu teklif iki seçenekli olsa seçeneklerden biri doğa diğeri deniz olsa hangisini seçerdin?

Doğayı severim ama böceksiz olursa :D Böcek nedeniyle deniz derdim :)

hayırlı olsun cemre :P ve kolay gelsin :P

kardeşlerin var mı ? , ailenin uysal sakin kızımısın yoksa asi çılgın zaptedilmesi zor bir kızmısın :D

Teşekkürler @İLkİm* :D

Evet 2 abim var :) Ailenin sessiz sakin bilinip aslında tam tersi olan bir kızıyım :D Aileme karşı saygımı korumam nedeniyle hep uysal bilinirim ama aslında o kadarda masum değilim :D

Düzenleyen yönetici:
Geri