Ayın Konuğu Cemree

• Konuyu açan Konuyu açan ZeyNoO
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Sitede antipati duyduğun biri ya da birileri var mı ? :D

Hani hiç görüşmemene tam anlamıyla muhabbet etmemene rağmen en baştan bir soğukluk duyarsın ya o şekilde var ama hiç bir zaman hoşlanmadım diyede o kişiye (kişilere) ters davranmamışımdır çünkü bu bir davranış sonucunda beliren bir duygu değil sadece ısınamamaktır :) :)

çok önemli baştan birine ısınamamışsam onu sevememişsem bunu değiştirmek oldukça güçtür ama imkansız değil

Ankara çok güzel tam yaşancak bir şehir her şeyiyle mükemmel burda olmaktan mutluyum ama benim içimdeki o heyecan adrenalin farklılık çılgınlık buraya fazla geliyo karşılcak bir şey yok ben isterim ki yüksek kayalıklardan denize atlayım arkadaşlarımla gece sahilde sabahlayım ben deniz olan bir yerde yaşamak isterdim yada yüksek kayalıklara tırmanıyım ben tehlikeyi severim burda o imkanlar kısıtlı ama turistik bir yerde yaşasam bunlara daha elverişli olcaktı :)

burada yaşayabilirdim mesela :D

ilgin%C3%A7_tatil_yerleri_2012-e1329084705418.jpg

Çok fazla engebeli bence göründüğü kadar güzel bir yer değil burası, ne o korku filmi çekilen yerler gibi :)

İlk okula başladığın günü hatırlıyor musun? Hatırlıyorsan duygularını alabilir miyim ? :)

o resimdeki kasaba harika engebeli olduğunun farkındayım onun ara sokaklarını hayal etsene dar yokuş aşağı işte ben bunu seviyorum :)

aşağıda ise resimin sağındaki kayalıkların altı bambaşka bir yer harika:)

evet çok iyi hatırlıyorum annemle birlikte gitmiştim anaokuluna gittiğim okula devam edicektim o yüzden çok yabancılık çekmedim annem bir süre yanımda durdu daha sonra yanımda kalmamı isteyip istemediğimi sormuştu bende gidebilceğini söylemiştim pencereden el sallayıp arkasının döndüğü an pişman olmuştum ama tutmuştum kendimi :D bir an için korkmuştum sonra çok iyi hatırlıyorum koray diye bir çocuk annesi yanından gidince ağlamaya başlamıştı o an çok korkmuştum beni çok korkuttuğu için ilk tenefüs onu dövmüştüm :v

Geri