MeRciMeK V.I.P V.I.P 19 Nsn 2010 #182 Eğlence amaçlı link olduğu birçok yerde belirtilmiş zaten ..Niye herkes bu tarz yorum yapıyorsa ..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 19 Nsn 2010 #183 Bir de hangi bölümde olduklarına bakma zahmetinde bulunsalar...
K kntarp Üyecik 17 Ags 2010 #185 arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum ben linki tıklıyom arıyo fakat çıkmıyo yardımcı olurmusunuz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 17 Ags 2010 #186 İlk konudaki linke tıklamanız gerekir. Ancak unutmayın sadece eğlence amaçlıdır link...
H his Üyecik 24 Ags 2010 #187 arkadaşlar sakın skype yüklemeyin çünkü paralı hemde kayıtınızı silemiosunz...!!!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Ags 2010 #188 his dediki: arkadaşlar sakın skype yüklemeyin çünkü paralı hemde kayıtınızı silemiosunz...!!! Genişletmek için tıklayın... sağolun uyardığınız için
his dediki: arkadaşlar sakın skype yüklemeyin çünkü paralı hemde kayıtınızı silemiosunz...!!! Genişletmek için tıklayın... sağolun uyardığınız için
MeRciMeK V.I.P V.I.P 31 Ags 2010 #190 Neden böyle bir amacımız olsun ki.. Biz konunun başında, sonunda, ortasında ve birçok yerinde belirttik.. AMAÇ EĞLENMEKTİR !
Neden böyle bir amacımız olsun ki.. Biz konunun başında, sonunda, ortasında ve birçok yerinde belirttik.. AMAÇ EĞLENMEKTİR !