S suyum Üyecik 12 Tem 2011 #255 ya numarayı giriyorum oluyo ondan sonra hep ingilizce seyler cıkıyo kısının nerde oldugu nerden bakabılırım sonucuna mailime mi gelıyo cvp acaba
ya numarayı giriyorum oluyo ondan sonra hep ingilizce seyler cıkıyo kısının nerde oldugu nerden bakabılırım sonucuna mailime mi gelıyo cvp acaba
Hatrım Kalır Aktif 12 Tem 2011 #256 Kendi numaramı yazdım nerde oturduğunu bilmiyon mu diye bi yazı çıktı.
S suyum Üyecik 12 Tem 2011 #257 bakıyorum ama hep ingilizce yazıyo nerden anlaycam sonucu siz biliyosanız yardımcı olurmusunuz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 12 Tem 2011 #259 suyum dediki: bakıyorum ama hep ingilizce yazıyo nerden anlaycam sonucu siz biliyosanız yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıklayın... Bu konu bir espridenibaret suyum. Yoksa gerçeği yansıtmaz sonundabir flash sayfa çıkıyor ve sabit bir resim görünüyor
suyum dediki: bakıyorum ama hep ingilizce yazıyo nerden anlaycam sonucu siz biliyosanız yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıklayın... Bu konu bir espridenibaret suyum. Yoksa gerçeği yansıtmaz sonundabir flash sayfa çıkıyor ve sabit bir resim görünüyor
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 12 Tem 2011 #260 YoRuMSuZ dediki: Bu konu bir espridenibaret suyum. Yoksa gerçeği yansıtmaz sonundabir flash sayfa çıkıyor ve sabit bir resim görünüyor Genişletmek için tıklayın... Bi tek yorumsuzun nerde oldugunu biliyo galiba burası
YoRuMSuZ dediki: Bu konu bir espridenibaret suyum. Yoksa gerçeği yansıtmaz sonundabir flash sayfa çıkıyor ve sabit bir resim görünüyor Genişletmek için tıklayın... Bi tek yorumsuzun nerde oldugunu biliyo galiba burası