C carsambali55 Üyecik 29 Mrt 2013 #394 +18 içerikli goruntuler cıktı peki bnlar dogrumu yoksa reklammı ?? admin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 29 Mrt 2013 #395 İlk konudan alıntı yapıyorum @carsambali55 hemşehrim Not: Link tamamen eğlence amaçlıdır. Sevgilinizin ya da eşinizin nerede olmak istediğini öğrenmekse amacınız bu yüzden lütfen üye olmayın... Genişletmek için tıklayın... Son düzenleme: 26 Ock 2014
İlk konudan alıntı yapıyorum @carsambali55 hemşehrim Not: Link tamamen eğlence amaçlıdır. Sevgilinizin ya da eşinizin nerede olmak istediğini öğrenmekse amacınız bu yüzden lütfen üye olmayın... Genişletmek için tıklayın...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 18 Nsn 2014 #399 filiz avşar dediki: İi kafa buluyosunuz haaaaaa Genişletmek için tıklayın... Bu sıradan bir uygulama oldu artık ve yerini başka uygulamalar aldı @filiz avşar ... Artık akıllıcep telefonları ile bunları yapmak işten bile değil. Ama buradaki konu yorumlardan da anlayacağın üzere tamamen eğlence amaçlı....
filiz avşar dediki: İi kafa buluyosunuz haaaaaa Genişletmek için tıklayın... Bu sıradan bir uygulama oldu artık ve yerini başka uygulamalar aldı @filiz avşar ... Artık akıllıcep telefonları ile bunları yapmak işten bile değil. Ama buradaki konu yorumlardan da anlayacağın üzere tamamen eğlence amaçlı....
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Nsn 2014 #400 YoRuMSuZ dediki: Bu sıradan bir uygulama oldu artık ve yerini başka uygulamalar aldı @filiz avşar ... Artık akıllıcep telefonları ile bunları yapmak işten bile değil. Ama buradaki konu yorumlardan da anlayacağın üzere tamamen eğlence amaçlı.... Genişletmek için tıklayın... O değilde 2013 yaz ayından bu yana bu konu hiç hortlamamış onu farkettim
YoRuMSuZ dediki: Bu sıradan bir uygulama oldu artık ve yerini başka uygulamalar aldı @filiz avşar ... Artık akıllıcep telefonları ile bunları yapmak işten bile değil. Ama buradaki konu yorumlardan da anlayacağın üzere tamamen eğlence amaçlı.... Genişletmek için tıklayın... O değilde 2013 yaz ayından bu yana bu konu hiç hortlamamış onu farkettim