kelebek -ütopik- V.I.P 29 Mys 2009 #111 biz arkadaşlarla genelde böyle msjlaşıyoruz kod bunlar kod kimse anlamasın diye
dağcı Üstat 29 Mys 2009 #112 kelebek dediki: biz arkadaşlarla genelde böyle msjlaşıyoruz kod bunlar kod kimse anlamasın diye Genişletmek için tıklayın... sana bu msj mı geliyo ilginç ne anlıyosunuz bundan
kelebek dediki: biz arkadaşlarla genelde böyle msjlaşıyoruz kod bunlar kod kimse anlamasın diye Genişletmek için tıklayın... sana bu msj mı geliyo ilginç ne anlıyosunuz bundan
kelebek -ütopik- V.I.P 29 Mys 2009 #113 Arkadaşlar beyninizin iki lobunu birden çalıştırmayı deneyin tek lobla ancak bu kadar anlayabilirsiniz
Arkadaşlar beyninizin iki lobunu birden çalıştırmayı deneyin tek lobla ancak bu kadar anlayabilirsiniz
jeriko Özel Üye Özel üye 12 Hzr 2009 #116 Öyle deme Safir bu reklam mesajlarıda olmasa benim telefon mesaj yüzü görmeyecek.
Safir Özel Üye Özel üye 12 Hzr 2009 #117 Bana gelen mesajları görsen, evet evet reklam mesajları gayet iyi
Safir Özel Üye Özel üye 13 Hzr 2009 #118 Degerlı abonemız, kontor bakıyenız 9 kontordur. Kesıntısız ıletısıme devam etmek ıcın en kısa zamanda kontor yukleyınız. Bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu
Degerlı abonemız, kontor bakıyenız 9 kontordur. Kesıntısız ıletısıme devam etmek ıcın en kısa zamanda kontor yukleyınız. Bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu
Schweppes Forum Tutkunu 13 Hzr 2009 #120 Degerlı abonemız, kontor bakıyenız 3 kontordur. Kesıntısız ıletısıme devam etmek ıcın en kısa zamanda kontor yukleyınız.
Degerlı abonemız, kontor bakıyenız 3 kontordur. Kesıntısız ıletısıme devam etmek ıcın en kısa zamanda kontor yukleyınız.