k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 5 Ksm 2009 #204 Dün yarın olsaydı bugün perşembe olacaktı diyen biri bunu hangi gün söylemiştir... Diye abidik gubidik bir mesaj
Dün yarın olsaydı bugün perşembe olacaktı diyen biri bunu hangi gün söylemiştir... Diye abidik gubidik bir mesaj
CerezFun Üye 6 Ksm 2009 #205 bizim sonumuz nolcak çok merak ediyorum die yalnızlıktan çıldırmak üzere olan bi arkdşımdan geldi
arzum Forum Tutkunu 6 Ksm 2009 #206 Üst katta filo dayız kardeşimden gelen msj aynı mağazadayız ama görmedi beni bende nerdesin die mdj attım sonrada cvp olarak hangi reyondasın dedim arkasını döndü ben el sallıyorum
Üst katta filo dayız kardeşimden gelen msj aynı mağazadayız ama görmedi beni bende nerdesin die mdj attım sonrada cvp olarak hangi reyondasın dedim arkasını döndü ben el sallıyorum
MeRciMeK V.I.P V.I.P 6 Ksm 2009 #208 Canım merhaba ben esra ..sahinle mesajlastık yarın aksam bulusalım diyoruz isin varmı hep birlikte bornovada gelebilir misin isin yok dimi ? Diye bi mesajj ..
Canım merhaba ben esra ..sahinle mesajlastık yarın aksam bulusalım diyoruz isin varmı hep birlikte bornovada gelebilir misin isin yok dimi ? Diye bi mesajj ..
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 7 Ksm 2009 #210 Lan yarın İrem'i de çağırsanıza (baldıza sulanan bir vatandaş mesajı )