MeRciMeK V.I.P V.I.P 1 Arl 2009 #231 yesmm* dediki: o bir odun! takma kafana Genişletmek için tıklayın... Yaaaa benim yazdıklarımı böyle ulu ortaa yazmışsınn * Evet XD
yesmm* dediki: o bir odun! takma kafana Genişletmek için tıklayın... Yaaaa benim yazdıklarımı böyle ulu ortaa yazmışsınn * Evet XD
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 1 Arl 2009 #232 MeRciMeK dediki: Yaaaa benim yazdıklarımı böyle ulu ortaa yazmışsınn Genişletmek için tıklayın... evet yazdım çünkü doğru napıyım dierlerini yazmıorum heralde ___ nerdesn
MeRciMeK dediki: Yaaaa benim yazdıklarımı böyle ulu ortaa yazmışsınn Genişletmek için tıklayın... evet yazdım çünkü doğru napıyım dierlerini yazmıorum heralde ___ nerdesn
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Arl 2009 #235 Degerli musterimiz, 62,10 Tl'lik faturanizin son odeme tarihinin 03.12.2009 oldugunu hatirlatiriz. Yapacaginiz odemeler icin tesekkur ederiz. TURKCELL
Degerli musterimiz, 62,10 Tl'lik faturanizin son odeme tarihinin 03.12.2009 oldugunu hatirlatiriz. Yapacaginiz odemeler icin tesekkur ederiz. TURKCELL
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Arl 2009 #236 Aöf kayıt yenileme için arkadaşım ne zaman buluşcağımız konusunda msj attı
MeRciMeK V.I.P V.I.P 3 Arl 2009 #237 Tamam tatlım yada tarih yazıyo mu ne zaman açıklancak falan diye .D
jeriko Özel Üye Özel üye 3 Arl 2009 #238 Garanti bankasından bana kredi vermek için yalvaran bir mesaj
Fonfe Katılımcı 21 Arl 2009 #240 marks& spencer dogum günümü kutlamıs kutlayacagına hediye gönderse ya