yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 5 Şbt 2010 #262 tatlım napıosun? Ctesi bulusalım dioz burdasan sende gel uzun zaman sonra bankalar harici ilk defa mesaj gelmiş tuhaf oldum
tatlım napıosun? Ctesi bulusalım dioz burdasan sende gel uzun zaman sonra bankalar harici ilk defa mesaj gelmiş tuhaf oldum
MeRciMeK V.I.P V.I.P 8 Şbt 2010 #264 Benden mi saklıyodun..Kaç kere sordum neyin var diye dimi?Beş karış suratına alışkın değiliz biz senin.. Sıkma sen canını kıyamam ben sana böcükümm Gülüyosun şimdi biliyorumm
Benden mi saklıyodun..Kaç kere sordum neyin var diye dimi?Beş karış suratına alışkın değiliz biz senin.. Sıkma sen canını kıyamam ben sana böcükümm Gülüyosun şimdi biliyorumm
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 6 Mrt 2010 #267 Gözler tamda gecenin karanlığına aldanip uykuya dalip gidecekken yüreğinde aydinlik taşiyan güzel insana iyi geceler demek geldi içimden.. İYİ GECELER...! şeklinde bi mesaj gelmiş bi kaç saat önce ama bn hala ayaktayim
Gözler tamda gecenin karanlığına aldanip uykuya dalip gidecekken yüreğinde aydinlik taşiyan güzel insana iyi geceler demek geldi içimden.. İYİ GECELER...! şeklinde bi mesaj gelmiş bi kaç saat önce ama bn hala ayaktayim
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 6 Mrt 2010 #268 tatlım takmıyomusun beni .. diye bi msj gelmişti enson ve hala cvp vermedim (gereksiz trip atanları sevmiyorum )
tatlım takmıyomusun beni .. diye bi msj gelmişti enson ve hala cvp vermedim (gereksiz trip atanları sevmiyorum )
fatoskaraman Üye 6 Mrt 2010 #269 Seni araya numaralar xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx diye uzayıp giden bi mesaj