Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Ags 2011 #342 Yarın ameliyat olucam hakkını helal et.. diye bi msj geldi arkadaştan
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ags 2011 #343 ZeyNoO dediki: Yarın ameliyat olucam hakkını helal et.. diye bi msj geldi arkadaştan Genişletmek için tıklayın... umarım iyi gecer ameliyatı..sağlığına kavıusur zeynep..Geçmiş olsun.. Tamam ben otobüse yenibinebildim. -diye yarım saat önce gelmiş...
ZeyNoO dediki: Yarın ameliyat olucam hakkını helal et.. diye bi msj geldi arkadaştan Genişletmek için tıklayın... umarım iyi gecer ameliyatı..sağlığına kavıusur zeynep..Geçmiş olsun.. Tamam ben otobüse yenibinebildim. -diye yarım saat önce gelmiş...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Ags 2011 #344 Sağol. Aslında ufak bi operasyon ama adı ameliyat olunca korkuyo insan.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 6 Ags 2011 #346 İndirimli konuşma süreniz 1 gün içinde doluyor bıdıbıdı birşeyler ..
kelebek -ütopik- V.I.P 6 Ags 2011 #347 t.....com bıdı bıdı nolu kargonuz yola çıkmıştır. teslim süresi 1 iş günüdür.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Ags 2011 #348 Çarşamba iftar yapıcaz eminönünde gelmek ister misin diye bi msj
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 6 Ags 2011 #350 Aynen aktarıyorum arkadaşlar. Virgül bile atlamayacam. "Hesabınızda TL'niz bittiği için vodafone cepavansınızdan 40 kr kullandınız. Hizmetinizin devamlılığı için lütfen ceplira yükleyiniz."
Aynen aktarıyorum arkadaşlar. Virgül bile atlamayacam. "Hesabınızda TL'niz bittiği için vodafone cepavansınızdan 40 kr kullandınız. Hizmetinizin devamlılığı için lütfen ceplira yükleyiniz."