Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Arl 2013 #843 Whatsap çıkalı sms gerise kaldı. En son operatorum bana kontur hediye ettiğini yazan bir mesaj göndermiş. İşin komik tarafı ise hattım faturalı. Bu kontür hediyeside nerden çıktı.
Whatsap çıkalı sms gerise kaldı. En son operatorum bana kontur hediye ettiğini yazan bir mesaj göndermiş. İşin komik tarafı ise hattım faturalı. Bu kontür hediyeside nerden çıktı.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 26 Arl 2013 #844 Whatsapa geçemeyen bir gençlik var buradaa Gamzelim gamzelim yarın sinemaya gidelim ne dersin * Yıllar yıllar sonraa gamzelerim olduğunu keşfettik de biz
Whatsapa geçemeyen bir gençlik var buradaa Gamzelim gamzelim yarın sinemaya gidelim ne dersin * Yıllar yıllar sonraa gamzelerim olduğunu keşfettik de biz
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Arl 2013 #845 MeRciMeK dediki: Whatsapa geçemeyen bir gençlik var buradaa Gamzelim gamzelim yarın sinemaya gidelim ne dersin * Yıllar yıllar sonraa gamzelerim olduğunu keşfettik de biz Genişletmek için tıklayın... Ortak bir yan gamzelim
MeRciMeK dediki: Whatsapa geçemeyen bir gençlik var buradaa Gamzelim gamzelim yarın sinemaya gidelim ne dersin * Yıllar yıllar sonraa gamzelerim olduğunu keşfettik de biz Genişletmek için tıklayın... Ortak bir yan gamzelim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Arl 2013 #846 Hocam önemli bir toplantıdayım birazdan dönücem sana (sabah saatlerinde)
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 26 Arl 2013 #847 Arayanlara DIIT sesi dinletmeyin ! ABONE yazıp Desem siz anlamışınızdır işte
MeRciMeK V.I.P V.I.P 29 Arl 2013 #849 2 gündür telefonum kapalıydı bir mesaj atanım olmamış Bankalar sağolsun En son onlar var