Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Eyl 2008 #11 eFSaNe_KaRTaL dediki: evet yazık bana..üüüüü.. İsteMiyo KimSe Beni.. Genişletmek için tıklayın... Çingeneler götürsün seni emi
eFSaNe_KaRTaL dediki: evet yazık bana..üüüüü.. İsteMiyo KimSe Beni.. Genişletmek için tıklayın... Çingeneler götürsün seni emi
carpediem16 Üye 26 Eyl 2008 #12 bu yaşta evlenip başına belmı alcaksın boşver bekarlık sultanlık derler
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 27 Eyl 2008 #13 Zeynep Kına Yakarsın Sende Sonra.. CarpeDiem Sabır Sabır Nereye Kadar..SınırLarı ZorLuyom Artık..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Eyl 2008 #14 eFSaNe_KaRTaL dediki: Zeynep Kına Yakarsın Sende Sonra.. CarpeDiem Sabır Sabır Nereye Kadar..SınırLarı ZorLuyom Artık.. Genişletmek için tıklayın... Hemde en pahalısından hint kınası yakacam seni bi götürsünlerde
eFSaNe_KaRTaL dediki: Zeynep Kına Yakarsın Sende Sonra.. CarpeDiem Sabır Sabır Nereye Kadar..SınırLarı ZorLuyom Artık.. Genişletmek için tıklayın... Hemde en pahalısından hint kınası yakacam seni bi götürsünlerde
C CiMCiMe Usta 27 Eyl 2008 #15 bana kalırsa bu gidişle evde kalcan efsanedaha senle ilgilenen bile yokhehe
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 28 Eyl 2008 #18 uLe ZeyNep Hep Senin YüzünDen.. Sus DEdim AçıkLama Dedim...öLdürecen Seni.. Zeka Küpü Sorma Tak Etti Canıma ArTık...
uLe ZeyNep Hep Senin YüzünDen.. Sus DEdim AçıkLama Dedim...öLdürecen Seni.. Zeka Küpü Sorma Tak Etti Canıma ArTık...
zuzuu Uzman 8 Ekm 2008 #19 efsane yane ayıp ama gül gibi karını aldatıcakmısın hadi karını geçtik ya çocuğun