_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Mys 2013 #98 Lütfen lütfen lütfen yarın çok güzel geçsin dua edin bana çerezler
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Mys 2013 #99 _nehir_ dediki: Lütfen lütfen lütfen yarın çok güzel geçsin dua edin bana çerezler Genişletmek için tıklayın... İnşAllah en hayırlısından en mutlusundan en mükemmelinden bir gün yaşarsın meleğim bol şans diliyorum sana kıyamam
_nehir_ dediki: Lütfen lütfen lütfen yarın çok güzel geçsin dua edin bana çerezler Genişletmek için tıklayın... İnşAllah en hayırlısından en mutlusundan en mükemmelinden bir gün yaşarsın meleğim bol şans diliyorum sana kıyamam
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Mys 2013 #100 LeyL-i Matem dediki: İnşAllah en hayırlısından en mutlusundan en mükemmelinden bir gün yaşarsın meleğim bol şans diliyorum sana kıyamam Genişletmek için tıklayın... Amiiinnn canım benim çok sağol ) İnşallah senin de süper geçer günün
LeyL-i Matem dediki: İnşAllah en hayırlısından en mutlusundan en mükemmelinden bir gün yaşarsın meleğim bol şans diliyorum sana kıyamam Genişletmek için tıklayın... Amiiinnn canım benim çok sağol ) İnşallah senin de süper geçer günün