KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Tem 2011 #21 ZeyNoO dediki: Yürekten seven adam gibi adam Sevgisine ve ailesine sahip çıkacak, zor günde sırtını dönüp gitmeyecek bi ömür yoldaş nasip et Rabbim.. Genişletmek için tıklayın... Amin
ZeyNoO dediki: Yürekten seven adam gibi adam Sevgisine ve ailesine sahip çıkacak, zor günde sırtını dönüp gitmeyecek bi ömür yoldaş nasip et Rabbim.. Genişletmek için tıklayın... Amin
BeReNN Alyam? Özel üye 21 Tem 2011 #22 ZeyNoO dediki: Yürekten seven adam gibi adam Sevgisine ve ailesine sahip çıkacak, zor günde sırtını dönüp gitmeyecek bi ömür yoldaş nasip et Rabbim.. Genişletmek için tıklayın... zeynom üstüne katmadan amin diyorum kız
ZeyNoO dediki: Yürekten seven adam gibi adam Sevgisine ve ailesine sahip çıkacak, zor günde sırtını dönüp gitmeyecek bi ömür yoldaş nasip et Rabbim.. Genişletmek için tıklayın... zeynom üstüne katmadan amin diyorum kız
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Tem 2011 #23 berenn dediki: zeynom üstüne katmadan amin diyorum kız Genişletmek için tıklayın... Duamdan herkes nasiplenebilir canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin
berenn dediki: zeynom üstüne katmadan amin diyorum kız Genişletmek için tıklayın... Duamdan herkes nasiplenebilir canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Tem 2011 #25 Dilek agaci degil dua agaci oldu bu Rabbim forumdaki herkese gönlündekine kavuştursun
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Ags 2012 #28 Annem ve babamın sağlığını diliyorum öncelikle. Hep hayırlı evlat oldum ve bu hep devam etsin beni doğru yolumdan hiç birşey çevirmesin...
Annem ve babamın sağlığını diliyorum öncelikle. Hep hayırlı evlat oldum ve bu hep devam etsin beni doğru yolumdan hiç birşey çevirmesin...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Ekm 2012 #29 İsyerine gittigimde butun islerim bitmis olsun...