felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #52 RUZG4R dediki: memur olmak istiyorum ya cidden istiyorum Genişletmek için tıklayın... Memeurluk sıkıcı ya nabacan
RUZG4R dediki: memur olmak istiyorum ya cidden istiyorum Genişletmek için tıklayın... Memeurluk sıkıcı ya nabacan
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 9 Arl 2012 #53 felsefe_mi dediki: Memeurluk sıkıcı ya nabacan Genişletmek için tıklayın... rahat uyurum
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #54 RUZG4R dediki: rahat uyurum Genişletmek için tıklayın... Sabah 6.30 7 gibi uyanarak mı =BB Pardon ama meslek imam falan mı uyuyamıyorsun
RUZG4R dediki: rahat uyurum Genişletmek için tıklayın... Sabah 6.30 7 gibi uyanarak mı =BB Pardon ama meslek imam falan mı uyuyamıyorsun
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 9 Arl 2012 #55 felsefe_mi dediki: Sabah 6.30 7 gibi uyanarak mı =BB Pardon ama meslek imam falan mı uyuyamıyorsun Genişletmek için tıklayın... ne sen sor ne ben anlatayım
felsefe_mi dediki: Sabah 6.30 7 gibi uyanarak mı =BB Pardon ama meslek imam falan mı uyuyamıyorsun Genişletmek için tıklayın... ne sen sor ne ben anlatayım
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #56 RUZG4R dediki: ne sen sor ne ben anlatayım Genişletmek için tıklayın... Ben bir şey mi sormuştum?
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 9 Arl 2012 #57 felsefe_mi dediki: Ben bir şey mi sormuştum? Genişletmek için tıklayın... felsefe_mi dediki: Pardon ama meslek imam falan mı uyuyamıyorsun Genişletmek için tıklayın... ben bişey demiyorum
felsefe_mi dediki: Ben bir şey mi sormuştum? Genişletmek için tıklayın... felsefe_mi dediki: Pardon ama meslek imam falan mı uyuyamıyorsun Genişletmek için tıklayın... ben bişey demiyorum
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #58 RUZG4R dediki: ben bişey demiyorum Genişletmek için tıklayın... Ne sen sor ne ben söyleyim? 'e cevabendi. Bir şey sormadım yani Tamam vesaire gibi..
RUZG4R dediki: ben bişey demiyorum Genişletmek için tıklayın... Ne sen sor ne ben söyleyim? 'e cevabendi. Bir şey sormadım yani Tamam vesaire gibi..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 9 Arl 2012 #59 felsefe_mi dediki: Ne sen sor ne ben söyleyim? 'e cevabendi. Bir şey sormadım yani Tamam vesaire gibi.. Genişletmek için tıklayın... haaa şimdi anladım bugün algılama sıfır kusura bakma )
felsefe_mi dediki: Ne sen sor ne ben söyleyim? 'e cevabendi. Bir şey sormadım yani Tamam vesaire gibi.. Genişletmek için tıklayın... haaa şimdi anladım bugün algılama sıfır kusura bakma )
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #60 RUZG4R dediki: haaa şimdi anladım bugün algılama sıfır kusura bakma ) Genişletmek için tıklayın... Arada olur hepimize.
RUZG4R dediki: haaa şimdi anladım bugün algılama sıfır kusura bakma ) Genişletmek için tıklayın... Arada olur hepimize.