arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 31 Tem 2012 #11 RUZG4R dediki: hıııı ne diyon bacım =BB bana voltrandan falan söz et ve ayrıca niye tek prens oluyormuş bak bakalım tek prenses varmı Genişletmek için tıklayın... evet tek prenses benim ama antonio masal kahramanından öteydi
RUZG4R dediki: hıııı ne diyon bacım =BB bana voltrandan falan söz et ve ayrıca niye tek prens oluyormuş bak bakalım tek prenses varmı Genişletmek için tıklayın... evet tek prenses benim ama antonio masal kahramanından öteydi
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 31 Tem 2012 #12 ben rapunzelin prensi olup saçlarını yolmak istiyorum yani tırmanmak
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 31 Tem 2012 #13 RUZG4R dediki: ben rapunzelin prensi olup saçlarını yolmak istiyorum yani tırmanmak Genişletmek için tıklayın... şiddete hayır
RUZG4R dediki: ben rapunzelin prensi olup saçlarını yolmak istiyorum yani tırmanmak Genişletmek için tıklayın... şiddete hayır
EsRaRenGiz . Özel üye 31 Tem 2012 #16 yok o 7 cücelerdeki prenses sen prenses ve 7 kargadaki masaldaki prenses