aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 25 Ags 2013 #21 RUZG4R dediki: Var madalya takacağım Genişletmek için tıklayın... Altın mı
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 25 Ags 2013 #22 nazenin dediki: senden para ödülü bekliyoruz.. Genişletmek için tıklayın... tamam sana para takarım
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 25 Ags 2013 #23 aslann dediki: Altın mı Genişletmek için tıklayın... Heralde yani ....
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 25 Ags 2013 #24 RUZG4R dediki: tamam sana para takarım Genişletmek için tıklayın... ben katılmadım ki.. katılanlara bişeyler koparcam senden..
RUZG4R dediki: tamam sana para takarım Genişletmek için tıklayın... ben katılmadım ki.. katılanlara bişeyler koparcam senden..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ags 2013 #25 Birinciye bir haftalık haftanın üyesi ödülü ile eşdeğer "Yarışma Birincisi" ödülü de benden
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 25 Ags 2013 #26 YoRuMSuZ dediki: Birinciye bir haftalık haftanın üyesi ödülü ile eşdeğer "Yarışma Birincisi" ödülü de benden Genişletmek için tıklayın... Rütbe şeklinde de gözükecek mi adminim Yani yarışma birincisi logosu var mı =) Bir de Teşekkürler ödüller için
YoRuMSuZ dediki: Birinciye bir haftalık haftanın üyesi ödülü ile eşdeğer "Yarışma Birincisi" ödülü de benden Genişletmek için tıklayın... Rütbe şeklinde de gözükecek mi adminim Yani yarışma birincisi logosu var mı =) Bir de Teşekkürler ödüller için
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 25 Ags 2013 #28 İlk defa gördüm iyiymiş o zaman buna benzer rütbe aramıştım ama bulamadım bize uygun
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ags 2013 #29 Vardı zaten bizde önceden kullanıyoduk ama atıl kalmıştı
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 30 Ksm 2013 #30 ( Misafirler için) https://www.cerezforum.com/konu/cerez-forum-muzik-ve-film-yarismasi.131561/