Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 14 Arl 2021 #73 Eline sağlık gece gece güldürdü beni
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Şbt 2022 #75 amanda yasli iken bile süslü kokanaligim elimden birak mamissim ))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 8 Şbt 2022 #76 @yilmaz27 Genelde çirkinlere aşık oluyorum. Bu yüzden asla ilk görüşte aşık olamıyorum. Uzun süre görmem gerekiyor. Gözlerim alışsın, çirkin gelmesin..
@yilmaz27 Genelde çirkinlere aşık oluyorum. Bu yüzden asla ilk görüşte aşık olamıyorum. Uzun süre görmem gerekiyor. Gözlerim alışsın, çirkin gelmesin..
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Nsn 2022 #78 hatirlayamadim kim bunlar isimlerini yazman gerek
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Nsn 2022 #79 yilmaz27 dediki: hatirlayamadim kim bunlar isimlerini yazman gerek Genişletmek için tıklayın... Komşum gece eve geldiginde Onu da yazarız
yilmaz27 dediki: hatirlayamadim kim bunlar isimlerini yazman gerek Genişletmek için tıklayın... Komşum gece eve geldiginde Onu da yazarız
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 7 Arl 2022 #80 Forumun içi geçmiş ruhu sönmüş uyyyhhh