• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Çerez Gazete

Gazete Çerez Sevgi Köşesi
@-araz- bende seni seviyorum :) Ve sizi de diğer üyeler

Düzenleyen yönetici:
ayyy şimdi gülmekten bayılacam :D SAYIN ÜNSÜZ DÜŞÜNÜR GAZATECİ KARDEŞİM :D
yeni açılıp köklü olan gazetenizi :Desefle kınıyorum
kişiye özel denen bişey var yaaa haklarıma saygı istiyorum ve gereken neyse sonuna kadar kendimi savunmaya varım avukat istemez :D

Kamuoyuna Köklü Gazete Açıklaması
Bu sayfa her ne kadar yeni açılmış gibi gözükse de gazetemizin köklü bir geçmişe sahiptir.Bu sayfa ayrı ayrı çerez gazete yapmaktansa tüm gazetelerin buraya eklenmesi için açılmıştır.İddiaların yalan olduğunu delilleriyle kamuoyuna ispatlanacaktır.İşte ispatlar,belgeler,deliller.

İşte Bunlar delillerimiz.
İddiaları ortaya atan bunu Çerez Gazateyi 2.Karalama,Halkı yanıltma ve gazeteye kışkırtma amacıyla yapmıştır.Gerekli hukuki işlemler bitmiş üyenin cezası çerez gazete çıktığında duyurulacaktır.

Çerez Gazete Duyurusu
Bunlar Ortalama Değerlerdir.Artabilir,Azalabilir.

17 üye hakkında 26 farklı haber yapılmıştır.
17 üye(5 yönetici,1VIP üye,10 özel üye,1 normal üyeden oluşmaktadır.)
Bende varmiyim diyen kişi sana diyorum evet sen sen de varsın.

Ünsüz Düşünür!...
Çerez Gazete Sayfa Açıcısı​

yaaa ben bunlara mı yalan dedim uyus gazateci :Dhakkımdaki asılsız iddalara dedim :D
hem bayılırım ayılırım kime ne :Dbayılmak yasak mı arkadaş yaa :P
hiçbir cezayı kabul etmediğim gibi bu ceza hakkında adalete suç duyurusunda bulunuyorum :Dadalete güveniyorum

yaaa ben bunlara mı yalan dedim uyus gazateci :Dhakkımdaki asılsız iddalara dedim :D
hem bayılırım ayılırım kime ne :Dbayılmak yasak mı arkadaş yaa :P
hiçbir cezayı kabul etmediğim gibi bu ceza hakkında adalete suç duyurusunda bulunuyorum :Dadalete güveniyorum

Hakkınızda açılan dava da deliller ve iddialar kabul edilmiştir.

İddialar:Çerez Gazeteye karalama yazıları yazmak,Üyeleri çerez gazeteye soğutmak ve çerez gazete duyurularını çarpıtmak
:Mahkemeye yalan beyanda bulunmak
:Mutlak delilleri saptırmak

Yazam mı daha :D

Bayıl bayıl sen :D Çerez gazetede elime koz oldun ne güzel :D

Hakkınızda açılan dava da deliller ve iddialar kabul edilmiştir.

İddialar:Çerez Gazeteye karalama yazıları yazmak,Üyeleri çerez gazeteye soğutmak ve çerez gazete duyurularını çarpıtmak
:Mahkemeye yalan beyanda bulunmak
:Mutlak delilleri saptırmak

Yazam mı daha :D

Bayıl bayıl sen :D Çerez gazetede elime koz oldun ne güzel :D

kim etmiş niye etmiş niçin etmiş arkadaş:hey mahkeme nerde :Dhakime hanııııım nerdesin kalemimi kırdıracak bu ünsüz dü
şünür gazeteci uyus kardeşim :D

kim etmiş niye etmiş niçin etmiş arkadaş:hey mahkeme nerde :Dhakime hanııııım nerdesin kalemimi kırdıracak bu ünsüz dü
şünür gazeteci uyus kardeşim :D

Sus bakiyim :himmm: Bir de zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyor ne yazdığı da belli değil bunlarda girdi iddiaya :D

Geri