Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Mrt 2012 #1 Çerez Meyve Bahçesi Çerezforum meyve bahçesi açılmıştır.. Meyvelerin hepsinden yiyebilirsiniz Ama bahçeyi temiz tutmanız rica olunur temiz çevre sağlıklı meyve demek
Çerez Meyve Bahçesi Çerezforum meyve bahçesi açılmıştır.. Meyvelerin hepsinden yiyebilirsiniz Ama bahçeyi temiz tutmanız rica olunur temiz çevre sağlıklı meyve demek
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Mrt 2012 #2 Eklemediğim meyve ağacı kaldıysa ekleme yapabilirsiniz Meyve bahçesi hepimizin
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Mrt 2012 #3 harika bunlar eline sağlık gülüm ben böğürtlen le erikleri bitirrim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Nsn 2013 #7 Kiraz Mevsimi de Geldi Çattı ) Yaz Meyvelerini severim Türküsünü de yazmamak olmaz ) Potinimin bağına Düştüm gönül ağına Yenile bir yar sevdim O da gelmiş çağına Dalları bastı kiraz Gel bize biraz biraz Ben senin aşığın oldum Kalbime gel gir biraz (hey hey) Yanarım ben halime Senedim yok yarime Ne dedin de aldandım Senin gibi zalime Dalları bastı kiraz Gel bize biraz biraz Ben senin aşığın oldum Kalbime gel gir biraz (hey hey) Giderim ben de ben de Bir arzum kaldı sende Dilerim ben Allah'tan Benim olasın sen de Dalları bastı kiraz Gel bize biraz biraz Ben senin aşığın oldum Kalbime gel gir biraz
Kiraz Mevsimi de Geldi Çattı ) Yaz Meyvelerini severim Türküsünü de yazmamak olmaz ) Potinimin bağına Düştüm gönül ağına Yenile bir yar sevdim O da gelmiş çağına Dalları bastı kiraz Gel bize biraz biraz Ben senin aşığın oldum Kalbime gel gir biraz (hey hey) Yanarım ben halime Senedim yok yarime Ne dedin de aldandım Senin gibi zalime Dalları bastı kiraz Gel bize biraz biraz Ben senin aşığın oldum Kalbime gel gir biraz (hey hey) Giderim ben de ben de Bir arzum kaldı sende Dilerim ben Allah'tan Benim olasın sen de Dalları bastı kiraz Gel bize biraz biraz Ben senin aşığın oldum Kalbime gel gir biraz
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Nsn 2013 #8 çok güzel görünüyolar .. yaz fazla nazlı ama bu sene..
P Papatya V.I.P V.I.P 15 Nsn 2013 #9 nazenin dediki: çok güzel görünüyolar .. yaz fazla nazlı ama bu sene.. Genişletmek için tıklayın... Aynen ya hiç sorma donuyoruz donuyoruz brr!
nazenin dediki: çok güzel görünüyolar .. yaz fazla nazlı ama bu sene.. Genişletmek için tıklayın... Aynen ya hiç sorma donuyoruz donuyoruz brr!
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Nsn 2013 #10 LeyL-i Matem dediki: Aynen ya hiç sorma donuyoruz donuyoruz brr! Genişletmek için tıklayın... öğlene kadar çok güzel.. sonrası buz gibi ama..
LeyL-i Matem dediki: Aynen ya hiç sorma donuyoruz donuyoruz brr! Genişletmek için tıklayın... öğlene kadar çok güzel.. sonrası buz gibi ama..