P Papatya V.I.P V.I.P 15 Nsn 2013 #11 nazenin dediki: öğlene kadar çok güzel.. sonrası buz gibi ama.. Genişletmek için tıklayın... Bu hafta hep yağışlı geçecekmiş burasıda. Öğlene kadar bile soğuk güneş falan yoktu bugün
nazenin dediki: öğlene kadar çok güzel.. sonrası buz gibi ama.. Genişletmek için tıklayın... Bu hafta hep yağışlı geçecekmiş burasıda. Öğlene kadar bile soğuk güneş falan yoktu bugün
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Nsn 2013 #12 LeyL-i Matem dediki: Bu hafta hep yağışlı geçecekmiş burasıda. Öğlene kadar bile soğuk güneş falan yoktu bugün Genişletmek için tıklayın... burası için de öyle söyleniyo .. neyse baktık onun geleceği yok.. biz yaz havasını takınırız o da bize ayak uydurmak zorunda kalır..
LeyL-i Matem dediki: Bu hafta hep yağışlı geçecekmiş burasıda. Öğlene kadar bile soğuk güneş falan yoktu bugün Genişletmek için tıklayın... burası için de öyle söyleniyo .. neyse baktık onun geleceği yok.. biz yaz havasını takınırız o da bize ayak uydurmak zorunda kalır..
P Papatya V.I.P V.I.P 15 Nsn 2013 #13 nazenin dediki: burası için de öyle söyleniyo .. neyse baktık onun geleceği yok.. biz yaz havasını takınırız o da bize ayak uydurmak zorunda kalır.. Genişletmek için tıklayın... Hehe ne şekersin ya Evet öyle yaparız
nazenin dediki: burası için de öyle söyleniyo .. neyse baktık onun geleceği yok.. biz yaz havasını takınırız o da bize ayak uydurmak zorunda kalır.. Genişletmek için tıklayın... Hehe ne şekersin ya Evet öyle yaparız
P Papatya V.I.P V.I.P 15 Nsn 2013 #14 nazenin dediki: burası için de öyle söyleniyo .. neyse baktık onun geleceği yok.. biz yaz havasını takınırız o da bize ayak uydurmak zorunda kalır.. Genişletmek için tıklayın... Hehe ne şekersin ya Evet öyle yaparız
nazenin dediki: burası için de öyle söyleniyo .. neyse baktık onun geleceği yok.. biz yaz havasını takınırız o da bize ayak uydurmak zorunda kalır.. Genişletmek için tıklayın... Hehe ne şekersin ya Evet öyle yaparız
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Nsn 2013 #15 LeyL-i Matem dediki: Hehe ne şekersin ya Evet öyle yaparız Genişletmek için tıklayın... yok kız ne şekerliği.. senin yanında hemde..
LeyL-i Matem dediki: Hehe ne şekersin ya Evet öyle yaparız Genişletmek için tıklayın... yok kız ne şekerliği.. senin yanında hemde..
P Papatya V.I.P V.I.P 15 Nsn 2013 #16 nazenin dediki: yok kız ne şekerliği.. senin yanında hemde.. Genişletmek için tıklayın... Hehe güzel bakan güzel görürmüş bitanem sağolasın
nazenin dediki: yok kız ne şekerliği.. senin yanında hemde.. Genişletmek için tıklayın... Hehe güzel bakan güzel görürmüş bitanem sağolasın
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Nsn 2013 #17 nazenin dediki: çok güzel görünüyolar .. yaz fazla nazlı ama bu sene.. Genişletmek için tıklayın... Evet ya ben mesela üşüyorum şu an
nazenin dediki: çok güzel görünüyolar .. yaz fazla nazlı ama bu sene.. Genişletmek için tıklayın... Evet ya ben mesela üşüyorum şu an
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Nsn 2013 #18 ZeyNoO dediki: Evet ya ben mesela üşüyorum şu an Genişletmek için tıklayın... sıkı giyin .. hırkan patiğin .. bi de sıcak kahve..
ZeyNoO dediki: Evet ya ben mesela üşüyorum şu an Genişletmek için tıklayın... sıkı giyin .. hırkan patiğin .. bi de sıcak kahve..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Nsn 2013 #19 nazenin dediki: sıkı giyin .. hırkan patiğin .. bi de sıcak kahve.. Genişletmek için tıklayın... Kahve dışında hepsi mevcut kahveyi akşamüstü tüketmiştim ama
nazenin dediki: sıkı giyin .. hırkan patiğin .. bi de sıcak kahve.. Genişletmek için tıklayın... Kahve dışında hepsi mevcut kahveyi akşamüstü tüketmiştim ama
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Nsn 2013 #20 ZeyNoO dediki: Kahve dışında hepsi mevcut kahveyi akşamüstü tüketmiştim ama Genişletmek için tıklayın... buna rağmen hala mı üşüyosun.. pskolojik olmasın.. üşümüyorum de..
ZeyNoO dediki: Kahve dışında hepsi mevcut kahveyi akşamüstü tüketmiştim ama Genişletmek için tıklayın... buna rağmen hala mı üşüyosun.. pskolojik olmasın.. üşümüyorum de..