yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Nsn 2021 #61 orhan gencebay hangisi olursa olsun arkadaslara benden hediye ben yokum dinleyemem
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Nsn 2021 #63 Şimdi işteyim. Bu gece biraz geç gelecegim. Notfal dinst. Var bugün .Burda olursanız. Açarım. Radio yu
Şimdi işteyim. Bu gece biraz geç gelecegim. Notfal dinst. Var bugün .Burda olursanız. Açarım. Radio yu
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 29 Nsn 2021 #64 yesim434 dediki: Şimdi işteyim. Bu gece biraz geç gelecegim. Burda olursanız. Açarım. Radio yu Genişletmek için tıklayın... Sahura kadar burdayiz ?
yesim434 dediki: Şimdi işteyim. Bu gece biraz geç gelecegim. Burda olursanız. Açarım. Radio yu Genişletmek için tıklayın... Sahura kadar burdayiz ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Mys 2021 #66 CeReZ Radio istek HattiAcilmistir
Artemis Özel Üye Özel üye 1 Mys 2021 #68 yine cem Karaca sende başını alıp gitme ne olur çalar mısın ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 1 Mys 2021 #69 Artemis dediki: yine cem Karaca sende başını alıp gitme ne olur çalar mısın ? Genişletmek için tıklayın... Ay ben de çok severim o şarkısını artık bu şarkı her çaldığında ablan aklına gelsin bu da seninle benim şarkım olsun uygun mudur ablacım?
Artemis dediki: yine cem Karaca sende başını alıp gitme ne olur çalar mısın ? Genişletmek için tıklayın... Ay ben de çok severim o şarkısını artık bu şarkı her çaldığında ablan aklına gelsin bu da seninle benim şarkım olsun uygun mudur ablacım?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Mys 2021 #70 saat 22 den itibaren istekler ala bilirim simdilik liste caliyor