dderya kOkOşŞ V.I.P 13 Şbt 2015 #181 LâL dediki: Aman Aman Hamarat Kuzenim Benim Ellerine Saglik Canim Benim Cok Guzel Gorunuyorlar Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun canımm kuzenciğime hamarat sayilmam aslında, ilk mutfak maceralarım iste bir tek çay pisirmeyi bilirim kendi kendime
LâL dediki: Aman Aman Hamarat Kuzenim Benim Ellerine Saglik Canim Benim Cok Guzel Gorunuyorlar Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun canımm kuzenciğime hamarat sayilmam aslında, ilk mutfak maceralarım iste bir tek çay pisirmeyi bilirim kendi kendime
L LâL ღ GALATASARAY ღ 13 Şbt 2015 #182 dderya dediki: Afiyet olsun canımm kuzenciğime hamarat sayilmam aslında, ilk mutfak maceralarım iste bir tek çay pisirmeyi bilirim kendi kendime Genişletmek için tıklayın... Zamanla Hepsi Olur İnsaAllah Canim Ben Guveniyorum Sana :*
dderya dediki: Afiyet olsun canımm kuzenciğime hamarat sayilmam aslında, ilk mutfak maceralarım iste bir tek çay pisirmeyi bilirim kendi kendime Genişletmek için tıklayın... Zamanla Hepsi Olur İnsaAllah Canim Ben Guveniyorum Sana :*
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 13 Şbt 2015 #183 Kurabiyeler fena görünüyor, gel beni ye dercesine bir görünüş
dderya kOkOşŞ V.I.P 13 Şbt 2015 #184 Tepside kalanları da getireyim o zaman hepimize afiyet olsun hani çaylarımız nerde ama???
dderya kOkOşŞ V.I.P 13 Şbt 2015 #185 Süperrr yaşasın! kaşıkların hepsinin aynı yöne bakması da çokk hoşuma gitti eline sağlık @YoRuMSuZ bugün ikinci çayını içiyorum
Süperrr yaşasın! kaşıkların hepsinin aynı yöne bakması da çokk hoşuma gitti eline sağlık @YoRuMSuZ bugün ikinci çayını içiyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 13 Şbt 2015 #186 Yaptığım işe özel bir itina gösteririm. Simetri hastalığından bir parça varmış demek ki bende
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Şbt 2015 #187 Eline sağlık @dderya canım güzel görünüyorlar ama kalmamış sanırım
dderya kOkOşŞ V.I.P 14 Şbt 2015 #188 @Çağlayağmur canım ablam benimmmm malesef kalmadı :/ Ama bir daha yaptığımda mutlaka tatmalısınn..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Şbt 2015 #189 dderya dediki: @Çağlayağmur canım ablam benimmmm malesef kalmadı :/ Ama bir daha yaptığımda mutlaka tatmalısınn.. Genişletmek için tıklayın... Eminim hem görüntü hem lezzez süper olacaktır birtanem. Ben bir dahakine yetisirim
dderya dediki: @Çağlayağmur canım ablam benimmmm malesef kalmadı :/ Ama bir daha yaptığımda mutlaka tatmalısınn.. Genişletmek için tıklayın... Eminim hem görüntü hem lezzez süper olacaktır birtanem. Ben bir dahakine yetisirim