DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 14 Arl 2012 #31 Çaylar, kahveler, enfes yemekler, vesaire... Arkadaş aldık kiloları. Sofralarınız her daim bereketli olsun. EMİ.
Çaylar, kahveler, enfes yemekler, vesaire... Arkadaş aldık kiloları. Sofralarınız her daim bereketli olsun. EMİ.
Denizhan. Kurtar Hayallerini 8 Ock 2013 #32 Bol şekerli bi fincan kahve fena olmazdı diye düşünüyorum
-araz- EYVALLAH... V.I.P 8 Ock 2013 #33 Denizhan. dediki: Bol şekerli bi fincan kahve fena olmazdı diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... o işlerden zeyno anlar kahve işinden
Denizhan. dediki: Bol şekerli bi fincan kahve fena olmazdı diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... o işlerden zeyno anlar kahve işinden
Denizhan. Kurtar Hayallerini 8 Ock 2013 #34 -araz- dediki: o işlerden zeyno anlar kahve işinden Genişletmek için tıklayın... @zeyno Ablaa Kahve diyor anlarmışsın diyor Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
-araz- dediki: o işlerden zeyno anlar kahve işinden Genişletmek için tıklayın... @zeyno Ablaa Kahve diyor anlarmışsın diyor
-araz- EYVALLAH... V.I.P 8 Ock 2013 #35 @ZeyNoO SENİ ÇAĞIRAN BİRİ VAR Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Denizhan. Kurtar Hayallerini 8 Ock 2013 #37 Çok teşekkür ederim ablacm nicki ben düz zeyno diye yazmışım meğersem öyle değilmiş
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 2 Şbt 2013 #39 Bu saatte bana hiçç ama hiç uyku tutmadı @ZeyNoO ablanın lezzetli kahvesi olsada içsek. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014