YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Ags 2013 #73 dderya dediki: tabii rakı akşamlarından biri mi yine Genişletmek için tıklayın... Aynen Gerçi an itibariyle kavun da eklendi çilingir sofrasına
dderya dediki: tabii rakı akşamlarından biri mi yine Genişletmek için tıklayın... Aynen Gerçi an itibariyle kavun da eklendi çilingir sofrasına
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Ags 2013 #74 Bu çikolata ve türevlerinde ne bulursunuz anlamıyorum ya. Renk olarak bile yiyecek türünde hoş durmuyo bu kahverengi
Bu çikolata ve türevlerinde ne bulursunuz anlamıyorum ya. Renk olarak bile yiyecek türünde hoş durmuyo bu kahverengi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Ags 2013 #76 Vayy vayyyy vayyyyyyyyyyyyy Aynı dili konuşmak ne güzel
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Ags 2013 #77 YoRuMSuZ dediki: Vayy vayyyy vayyyyyyyyyyyyy Aynı dili konuşmak ne güzel Genişletmek için tıklayın... Aynen katılıyorum sana
YoRuMSuZ dediki: Vayy vayyyy vayyyyyyyyyyyyy Aynı dili konuşmak ne güzel Genişletmek için tıklayın... Aynen katılıyorum sana
~meLek~ GalataSaray'ım 27 Ags 2013 #79 Çok güzel yemekler yaptım akşama..hemde hiç yakmadan.. Bana misafir olacak olan var mı ?